1000 po jutru ili po turi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po turi1000 po jutru ili po turi?
Како ти радиш колега?Јел онако као што си брао кукурузе у Чортановцима са БеркомUf, da nam je ta cena ovde...Kad bi izašao sa tom cenom ovro bi ove godine između 0 jutara i 0,25 jutara, možda bi se neko zeznuo za baštu od kišnih ljudi...
Nema šanse sad toliko vršidba da se naplati...HahahaКако ти радиш колега?Јел онако као што си брао кукурузе у Чортановцима са Берком
15-20% дозвољен растур?Некада док смо само ми имали комбајн онда је дозвољени растур био 3% и за то су нам очи вадили,а сада сви ти покуповали Класове,Џондире и Кејсове и сад је код њих 15-20% дозвољен растур и још ако приговориш можеш и батине добити.
Tacno tako, ali nema vise ni kome da se radi, a opet kombajna koliko hoces u selu, pojedini rade i 4000 din kj, samo da rade.Sta reci?To je mizerno.Turu sa dve zmajevke ili jednom kamionkom naplaćujem 6.000 dinara, relacija njiva-lokalni silos, ako se vozi negde dalje cena se koriguje.Da gubim vreme i trošim gorivo za nečije babe zdravlje uopšte ne želim u životu.Ko neće da plati prevoz na raspolaganju su mu prikolice pa ih vuče sam ako ima čime.
Па да сад кад они косе односно ниско лете по њивама и онда кад никне жито онда је крива суша,па велика врућина и класови се отварају,лоша сортна особина али никада,никада није крив комбајн и комбајнер. А ми када смо косили пузали су за нама,а док смо имали Универзала он је и ао тег назад и онда чекају на сваки круг и хватају плеву са тега и гледају имали зрневља у плеви.15-20% дозвољен растур?
Žito nikne i kad se prospe 10 kg po jutru. Da nisi malo preterao, ko je još prosuo tonu pšenice po jutru, to je nemoguće...Па да сад кад они косе односно ниско лете по њивама и онда кад никне жито онда је крива суша,па велика врућина и класови се отварају,лоша сортна особина али никада,никада није крив комбајн и комбајнер. А ми када смо косили пузали су за нама,а док смо имали Универзала он је и ао тег назад и онда чекају на сваки круг и хватају плеву са тега и гледају имали зрневља у плеви.