golev
Član
Moram da nosim jaja na institut u ns na pregled ono kao salmonela itd posto su pocele da nose no skoro sve,koliko taj pregled vazi tj na koliko se nose jaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam kokice,4 nedelje im je.Savetovali su nas(i tako sam i uradila)da im 4 nedelje dajemo jedinicu za tovne pilice pa onda dvojku isto za tovne pilice.Da li neko moze da mi kaze svoje iskustvo kakov je plan ishrane koristio i od koliko nedelja kokicama treba poceti davati hranu za koke nosilje i koliko grama dnevno dok nepocnu redovno da nose?
Tako to rade majstori. Korisni ti bili druze.Nova tura
izvinjavam se ako se ubacujem.Pratim svakodnevno nove poruke i sad vidim da komentarisete za rebrasti papir.Sta ste time postizali ustvari cemu sluzi.To je definitivno posao koli se uci ceo zivot.
Ја сам приметио такву љуску само кад јако крупних јаја. Под руком се осећа као шмиргла. Јутрос сам баш обратио пажњу на једно (91,57 гр.) и љуска му није ни близу осталих. Обзиром да није честа појава, уопште ме не брине.Pojavljuje mi se zadnjih nedelju dana da pronadjem kod koka jaje neravne ljuske.
Ја сам приметио такву љуску само кад јако крупних јаја. Под руком се осећа као шмиргла. Јутрос сам баш обратио пажњу на једно (91,57 гр.) и љуска му није ни близу осталих. Обзиром да није честа појава, уопште ме не брине.
Nisam nasla na forumu(ili sam propustila) koliko svetla treba pilicima koka nosilja.Ako ima na forumu ako moze samo br.strane.HVALA