milovan vrsac
Član
Koji koncentrat preporucujete? Pravimo objekat za 300 nosilja,imace ispust 30x5m i prostorija ce biti 12x5. Pretezno ce biti lehorn ili sad kako ga zovu Dekalb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas kod Kocija matorog mesavinu zitarica,pa samo dokupi neki premiks i napravi sam ili kreni sa kupovinom koncentrata za nosilje iz AgroSpasa,20 kg-1100 din,ili nesto malo vise.Koji koncentrat preporucujete? Pravimo objekat za 300 nosilja,imace ispust 30x5m i prostorija ce biti 12x5. Pretezno ce biti lehorn ili sad kako ga zovu Dekalb.
Farmkomerc imaju prilično dobru logistiku i cene.Isporučuju na 4 ili 5 t+.Cene imaš na sajtu,odobravaju rabat.Koji koncentrat preporucujete? Pravimo objekat za 300 nosilja,imace ispust 30x5m i prostorija ce biti 12x5. Pretezno ce biti lehorn ili sad kako ga zovu Dekalb.
sad sam video i ovaj post.Objekat prijaviš u upravi za veterinu ,platiš taksu 2000 +din.Ima konkurs i pokrajinski i republički kao i za svu stoku detalje ne znam,potraži u pravilniku.Brat planira da zida objekat za nosilje. Ima 2-3 prodavnice u kojima bi prodavao jaja.
Da li za zidanje objekta za nosilje postoji neki konkurs i da li ima nekih subvencija za nosilje?