Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja hranim sa istom hranom. 10 kg supera + oko 20 kg prekrupe + 2 do 2,5 kg stocne krede. Za sada Zadovoljan. Nosivost od 90 do 95%.
Člka Dule kako bi se moglo približno bar znati koliko proteina ima tako napravljena hrana?
Pozdrav...predstavio sam se vec ali ponovo cu i na ovoj temi.Po struci sam veterinar sa iskustvom u svinjogojstvu...medjutim trenutno me interesuje i zivinarska prozivodnja odnosno koke nosilje.Molio bi za pomoc oko saveta vezano za ventilaciju koliki precnik ventilatora (centralnog,krovnog) je potrebno za odredjenu kvadraturu prostorije?
npr precnik od 40 cm je dovoljno za ? kvadrata
pozdrav i unapred hvala
(mogu pomoci u svinjogojstvu)) )
Pozz svima, i vidim da se ovde dele ne sebični saveti što mi je veoma drago. I mene je muka naterala da zatražim savet od Vas, naime od 6 kokica koliko ih imam, jedna mi stalno nosi jaje koje uopšte nema izgrađenu ljusku, to je jedva da je nazovem tako, kao neka tvrđa opna, neuspe ni da padne na žicu odmah se otvori. Šta raditi sa kokom stara je 5meseci, da je izdvojim iz kaveza pa neki tretman lekovima ili ......
Hvala al ti 99999999 miliona ljudi šalje poruke, pa kad ja dođoh na red, kažu puno sanduče, nemere više braćela...kake sam ja sreće......
Hvala al ti 99999999 miliona ljudi šalje poruke, pa kad ja dođoh na red, kažu puno sanduče, nemere više braćela...kake sam ja sreće......
Kolege imam problem.
Evo već druga nesilica mi krepava. Pustene su po vani i imaju za jest šrot i koncentrat mijesano i kostovit.
Problem je sljedeci.
Dvjema nesilicama su se pocele grciti onako uvijati "prsti" prema unutra i to na obje noge.
I onda više ne mogu hodati,nego se vuku doslovce sa onako svim povijenim prstima i krepaju.
Evo ova sto je jos ziva, sumnjam da ce izdrzat jos dva tri dana.
Jel imo netko slican problem? Sto moze biti uzrok?