SAMA
Moderator
Zanimljivo i vrlo moguce.Znam sigurno da surutka regenerise jetru,tako da ta prica ima logige.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Случај се данас поновио у другом боксу у коме су 3 коке. Ујутру 3 јаја, поподне још 2.p.s. ovo sa dva jaja nisam imao nazalost nikad slucaj.
Колико сам пронашао, једна супена кашика на џак кукуруза. Витамини и микроелементи пожељни код стреса и митарења.kada i koliko se kokama daje stresforte?
Је ли неко имао случај да кока снесе 2 јаја дневно? Јуче сам добио носивост преко 100% зато што је једна снела 2 јаја са размаком од 13 сати.
Дал' да им смањим храну или да гасим светло?
Nema veze starost koka?Колико сам пронашао, једна супена кашика на џак кукуруза. Витамини и микроелементи пожељни код стреса и митарења.
Бем ли га, није писало ал' обзиром да дају канаринцима, мешају у храну за примаму рибе... требало би да нема везе.Nema veze starost koka?
Какви ли су ти нови кавези кад по коки треба 0,75м²? Иначе видео сам фарму (каскадни кавези) од 3000 где један ради све. Појење аутоматизовано (нипл појилице), истресе џак хране и притисне дугме па транспортер напуни хранилице, ђубре такође очисти притиском на дугме (скрепер), једино што ручно скупља јаја колицима која су подељена класирком.i da li odmah traziti kaveze koje ispunjavaju EU normu? Da li ovaj posao moze obavljati jedan covek (mislim na prehranu i odrzavanje koka, skupljanje jaja) uz podrsku jos jedne osobe.
Јеси ли прочитао пост 584? Ето како то раде Холанђани.Iskreno cisto sumnjam da cu imati za tako veliko ulaganje,
hahaha nema ko da ih oplodjava u kavezu suTo kao da je oplodjeno.
uuu moguce sunce ti hahahaDa nije jedna koka peto.
Па јаја су ти, иначе, пилећа менструација.Ljudi,desilo mi se da jaje na sebi ima neko kao crevo od zeletina i unutra je bilo krvavo jel ima neko iskustva sa tim sta mu je?