SAMA
Moderator
Vrucina i prevelik unos tecnosti.Koka nema odvojeno malu i veliku nuzdu,pa se veci unos vode tako odrazava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam napomenula da u toj prostoriji imaju od izlaska do zalaska sunca bas dosta svetla od neka tri prozora 60x60cm i od ulaznih vrata sa staklenim delom koji otprilike 1x1m pa da li je onda to dovoljno a nocu da im nepalimo uopste.Mozda gnjavim?!1 - prva nedelja i td.
1-23 h
2-12
3-11
4-14 nedelje 10h
15-10,30h
16-11h
17-11,30
18-12
p/s/Kada dodju do 17 nedelje javi se ima jedan "štos"
jacina 5wati na metar kvadratni.Puno uspeha u odgoju
KUpi jedan elektronski tajmer i programiraj ga tako da se svetlo gasi u 21 h.I tako sve do kraja turnusa.Ima svoje zasto
pozdrav svima kupio sam koke nosilje stare 18 nedelja (tako kazu) radnica mi je rekla da trebaju da pronesu za 3-4nedelje,usle su u 4-tu nedelju jos nisu pronele...u drugoj radnji isto prodaju koke od 18. nedelja ali mi garantuju da ce proneti za 10-15dana max. Sada me interesuje da li su ove prve stvarno od 18 nedelja ili su mladje pa nisu pronele za 10-15 dana?? i ako bih mogao da dobijem savet sa cime bih mogao da mesam koncetrat,tj kako da ih najpravilnije hranim da bih dobio sto veci prinos jajeta dnevno? unapred hvala
Sve sam uradio kako ste rekli nista nisam eksperimentisaoNapisao sam ti na p.p. hrana prijatelju.DAj im onu kolicinu koju sam ti napisao i ne eksperimetisi nista to je vec davno neko uradio.
Sve sam uradio kako ste rekli nista nisam eksperimentisao
prelistavao sam nedavno temu, i cini mi se da sam procitao negde da im se nesto daje ako kljucaju jaja? ili kad vidim koja je da joj dam noz?
prelistavao sam nedavno temu, i cini mi se da sam procitao negde da im se nesto daje ako kljucaju jaja? ili kad vidim koja je da joj dam noz?
hranio sam sa gebi gotovom hranom dok nisam uzeo kukuruz. sad sam uzeo super od farm komerca i mesam 10 kg supera, 21 kg kukuruza i oko2,5 kg krede, pa cemo videti