Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka čast za ovaj, ali i za prethodne uspehe ... ...Ely danas bila na medjunarodnoj izlozbi u Odzacima
Ne želim da potcenim ni jednog psa ali to što se radi kod nas na izložbama je strašno.To je jedini razlog zašto moje pse ne vodim na izložbe jer imam utisak ko da sam na stranačkom sastanku. Držim ih zato što ih volim a moje pse uglavnom vodi prijatelj iz čije sam odgajivačnice nabavio prve pse ja sam samo bio 2 puta i rekao nikad više.
Kada sam pričao sa jednim švajcarcem koji ima predivnog belgijskog malino da li ide na izložbe gledao me bledo ko da to kod njih ne postoji kaže prvi put čuje za tako nešto.Ja se pitao ko je lud on ili ja.
Ne želim da potcenim ni jednog psa ali to što se radi kod nas na izložbama je strašno.To je jedini razlog zašto moje pse ne vodim na izložbe jer imam utisak ko da sam na stranačkom sastanku.
Ja iskreno uživam dok na TV-u gledam te manifestacije,
Naravno, uvek ... ...Ovo vredi pogledati
Sto se tice nje, nemam komentar za rad u lovu i ljubav koja vlada izmedju nje i Nemanje. Da se ne vole toliko ne bi ni lov bio takav. On pomisli, ona radi. Tako to izgleda. O njoj i pricam kad pricam o psima u lovu. I o jednom bretonu Denu sa kojim volim da lovim. A sto se tice aparata to je moj odnos prema tim naprednim tehnickim stvarima, nema te hemije kao izmedju njih dvoje . S tim da je ta nesudjena fotografija bila prava lovacka, marka, aport, sa puskom.