rade74
Član
Ma neko ih truje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosta zdravstvenih problema, cini mi se da medju rasnim psima imaju najkraci zivotni vek.Ima li ko od forumaša Nemačku Dogu. Razmišljao sam možda da uzmem jedan primerak ove rase pa me interesuje kakvi su za držanje, karakter ishrana i slično
Dosta zdravstvenih problema, cini mi se da medju rasnim psima imaju najkraci zivotni vek.
Treba izdvojiti dosta para za izhranu i generalno negu. Pre kupovine obavezno dobro proveriti pretke potencijalnog steneta, raspitati se o odgajivacu, traziti na uvid zdravstvene testove od roditelja...time ce se neki eventualni buduci troskovi za veterinara smanjiti.
Imaju potencijal za dobrog cuvara jer im je to u genima, ali zbog izlozbene selekcije u poslednih 50ak godina kod vecine pasmina je taj karakter ublazen.
Ja bih zaobisao i izabrao nekog drugog iz porodice mastifa, ako su oni jedina opcija.
Pre nekako kupim ovo cudo,terijerka luda kao noc,terorise sve zivo