Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
OVO NIJE BILA NAMERNA BORBA PASA NEGO NESRETAN SLUČAJ!!!
Danas mi je ženka pit bula otvorila nekako vrata od boksa i izasla u dvorište i potukla se sa mastifima i ovako je prošla.......
Usput je nadrljala i majka jer je htela da ih razdvoji pa ju je pit ujeo za nogu. Otac i ja bili na njivi na 45 min truckanja od kuće. Ćerka me zvala kada je nastao cirkus i samo sam čuo preko telefona da svi vrište kod kuće. Poludeo sam dok sam stigao kući. Majka je dobila Tetanus a sutra moram i "Piticu" da vodim kod veterinara.
Pa gledao sam nesto po netu, pise da je srpski mastif stara srpska rasa pasa koju su imali nemanjici i da su nestali posle toga. I 1991 godine jedan covek na Ravnoj Gori mislim da je obnovio rasu i dao joj ime SOP. Ja hocu da nabavim jednog, otuda interes. Greska na Romaniji, Nenad Gavrilovic.
Види са Цицморићем,где је он набавио..Ја већ имам америчког стафорда и немам времена да посветим још једном псу,да имам то би био српски мастиф сигурно.
Sto niste pre rekli da Vam trebaju SOP-ovi, komsija ima mužjaka (tigrastog) i ženku, a stence jedva proda, neretko i pokloni.. Nece ljudi da cuvaju tako velike pse. Ako Vam trebaju stenci mogu da pitam kada ce da se okoti pa da rezervisem stence, ako treba..