Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lipsa mi Pulin za 4 dana. Prvo je prestao da laje, povracao malo, , pio samo vodu, jedva isao za ovcama i poslednji dan samo lezao sklupcan i pio pomalo vode svaki cas , nije jeo dva poslednaj dana. A sto je najgore uopste mi nije janso sto je lipsao. Hranio sam i njega i irskog terijera hranom za pse. Terijeru nista ne fali ali Pulin lipsa. DA li je moguce da ga je neko otrovao?
mozda mu je neko nesto bacio kad je cuvao ovce....koliko je bio star,jel redovno bio ciscen od parazita i vakcinisanLipsa mi Pulin za 4 dana. Prvo je prestao da laje, povracao malo, , pio samo vodu, jedva isao za ovcama i poslednji dan samo lezao sklupcan i pio pomalo vode svaki cas , nije jeo dva poslednaj dana. A sto je najgore uopste mi nije janso sto je lipsao. Hranio sam i njega i irskog terijera hranom za pse. Terijeru nista ne fali ali Pulin lipsa. DA li je moguce da ga je neko otrovao?
Nasa Ely je bila po dijagnozi veterinara otrovana iako je dvoriste ogradjeno kao logor. Kad je isla u setnju bila je uvek u pratnji i nije pustana sa povoca a videli bi da je nesto u setnji pojela. Medjutim bus stanica je ispred kuce i mora da je neko nesto joj bacio preko ograde ali na svu srecu uspeli smo da saniramo dejstvo otrova uz lekove koje je veterinar propisao i njegove savete i savete ljudi sa ovoga foruma koji su nam mnogo pomogli. Trebao si se odmah ovde javiti mozda bi savetima uspeli da pomognemo. Zao mi je psa.
Sumanjam na prvu komsinicu , vec mi je jednog macka ubila i to ga je namaljivala dugo vremena i na kraju ga je uhvatila i obesila .
kad je zadnji rok za vakcinisanje kera protiv stenecaka?
Odlican je! Ovo mora da je proizvod od Gorana?izvrstan cuvar i veoma inteligentan pas,koji u sebi ima krvi pit bula,japanske tosa inu i juznoafrickog boer boela
- - - - - - - - - -
Evo i nekih grupa na fb za ljubitelje Molosa https://www.facebook.com/pages/Working-Molossoid-and-Bull-Terrier-breeds/294234840641685?fref=ts https://www.facebook.com/pages/Moloss-Titani-medzi-psami/172165819526605?fref=ts
Odlican je! Ovo mora da je proizvod od Gorana?
I ja sam radio sa Bandozima ranije, sad u dvoristu imam samo pitove u bul terijere. Pozz