Koju rasu pasa imate ili volite

Veoma je moguce, u danasnje vreme nazalost sve cesce. Mozda je negde i sam nasao nesto, mada ti znas gde se kretao. Sve cesce cujem da ljudi truju pse i to sve treba u buvaru.

mom prijatelju komsija pobio 3 psa tako sto je u meso stavljao udice. sacuvaj boze sta ljudski mozak moze sve da smisli

Lipsa mi Pulin za 4 dana. Prvo je prestao da laje, povracao malo, , pio samo vodu, jedva isao za ovcama i poslednji dan samo lezao sklupcan i pio pomalo vode svaki cas , nije jeo dva poslednaj dana. A sto je najgore uopste mi nije janso sto je lipsao. Hranio sam i njega i irskog terijera hranom za pse. Terijeru nista ne fali ali Pulin lipsa. DA li je moguce da ga je neko otrovao?

Nasa Ely je bila po dijagnozi veterinara otrovana iako je dvoriste ogradjeno kao logor. Kad je isla u setnju bila je uvek u pratnji i nije pustana sa povoca a videli bi da je nesto u setnji pojela. Medjutim bus stanica je ispred kuce i mora da je neko nesto joj bacio preko ograde ali na svu srecu uspeli smo da saniramo dejstvo otrova uz lekove koje je veterinar propisao i njegove savete i savete ljudi sa ovoga foruma koji su nam mnogo pomogli. Trebao si se odmah ovde javiti mozda bi savetima uspeli da pomognemo. Zao mi je psa.

Lipsa mi Pulin za 4 dana. Prvo je prestao da laje, povracao malo, , pio samo vodu, jedva isao za ovcama i poslednji dan samo lezao sklupcan i pio pomalo vode svaki cas , nije jeo dva poslednaj dana. A sto je najgore uopste mi nije janso sto je lipsao. Hranio sam i njega i irskog terijera hranom za pse. Terijeru nista ne fali ali Pulin lipsa. DA li je moguce da ga je neko otrovao?
mozda mu je neko nesto bacio kad je cuvao ovce....koliko je bio star,jel redovno bio ciscen od parazita i vakcinisan

engleski buldog
mo1.jpg

mo2.jpg

Nasa Ely je bila po dijagnozi veterinara otrovana iako je dvoriste ogradjeno kao logor. Kad je isla u setnju bila je uvek u pratnji i nije pustana sa povoca a videli bi da je nesto u setnji pojela. Medjutim bus stanica je ispred kuce i mora da je neko nesto joj bacio preko ograde ali na svu srecu uspeli smo da saniramo dejstvo otrova uz lekove koje je veterinar propisao i njegove savete i savete ljudi sa ovoga foruma koji su nam mnogo pomogli. Trebao si se odmah ovde javiti mozda bi savetima uspeli da pomognemo. Zao mi je psa.

nisam imao internet pa nisam ni mogao da postavim pitanje . Sumanjam na prvu komsinicu , vec mi je jednog macka ubila i to ga je namaljivala dugo vremena i na kraju ga je uhvatila i obesila .Ali opet ko zna mozda je i neko drugi. A bio je dobar , znali smo po njegovom lavezu kad prodje kuce , kad dolazi covek. Samo na jednog strica nije lajao a na ostale da prodju 50 puta svaki put kad prolazi laje.

Redovno vakcinisan , ima pasos pa moram da ga odjavim.Imao je 5 godina.

ja u mom dvorištu imam dva tornjaka mlada i to mi je treća generacija takvih pasa . psi su izuzetni čuvari ne previše agresivni a onakvim grdosijama od pasa djeca nema šta ne smiju da urade a oni će se i dalje prema njima ponašati zaštitnički, krave pored njih ne smiju ni da prdnu kad se odveže neka nateraju je u najbliži ćošak i ako treba dva dana će je tu držati dok ja ne dođem da je svežem .kad neko strani uđe unutra kad nema nikog u kući nema napolje dok neko ne dođe i dokle god ne pokušavaš da izađeš neće ti ništa ali kad pokušaš hmm.

- - - - - - - - - -

2iij3mf.jpg
ovo je bela križanac tornjaka i kuvasa
2qdn9yc.jpg
a ovo je atos tornjak oba mlada bivša psa koji su se potrovali

546777314543778610791746.jpg
izvrstan cuvar i veoma inteligentan pas,koji u sebi ima krvi pit bula,japanske tosa inu i juznoafrickog boer boela

- - - - - - - - - -

Evo i nekih grupa na fb za ljubitelje Molosa https://www.facebook.com/pages/Working-Molossoid-and-Bull-Terrier-breeds/294234840641685?fref=ts https://www.facebook.com/pages/Moloss-Titani-medzi-psami/172165819526605?fref=ts

546777314543778610791746.jpg
izvrstan cuvar i veoma inteligentan pas,koji u sebi ima krvi pit bula,japanske tosa inu i juznoafrickog boer boela

- - - - - - - - - -

Evo i nekih grupa na fb za ljubitelje Molosa https://www.facebook.com/pages/Working-Molossoid-and-Bull-Terrier-breeds/294234840641685?fref=ts https://www.facebook.com/pages/Moloss-Titani-medzi-psami/172165819526605?fref=ts
Odlican je! Ovo mora da je proizvod od Gorana?
I ja sam radio sa Bandozima ranije, sad u dvoristu imam samo pitove u bul terijere. Pozz

Njegovi psi su vrh.
Ovako exterijerno mi deluje kao da je tvoj povukao najvise na Tosu...

Vise je povukla na oca Boer boela i fizicki ipsihicki:ppozdrav:,Brego se zvao,imas snimke i na you tube.Drzis li sad nesto od pasa?

ljudi neznam dal sam pogresio temu ili ne al imam veliki problem u kuci imao sam kerusu dobermana u kuci nije smeo niko da joj pridje nasao sam je letos lezi pored kucice mrtva nista joj se nije videlo na njoj kao da spava danas posle podne odem mom sarplanincu kojeg isto imam 6 godina i iste je naravi kao i doberman samo sto je on pustan o ona nije nisam smeo da je pustim da dam da jede i nadjenm ga kako lezi mrtav isto kao da spava nikakvih znakova trovanja jutros sam ga vezao bio veseo nista mu nije falilo lepo neznam sta da radim dusa me bole

Aron
Ipak treba uraditi obdukciju pasa koji naglo uginu, bez prethodnih simptoma kako bi se bar neka sumnja postavila.
Postoji mogucnost da je srcani crv tj Dirofilarioza uzrok nagle smrti tvojih pasa.
Da li je pas ikad kasljao.

Nazad
Vrh