Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
imam odlicnu kombinaciju! hrvatski ovcar (muzjak) i zenka madjarski puli , crne boje. Ima 5 stenaca pa ako nekome treba neka se javi ,. Ostavicu meni jedno zensko...
Prije tri dana se malo vozio biciklom i nađem ovo malo čudo uz put. Bio pun buha i imao ranu koja se već ucrvala, al ja to očistio, dezinficirao i poprašio praškom za rane. Sad je dobro, jede, vesel je, rana pomalo zarašćuje. Rasa - mislim da je hrvatski ovčar ili neki mješanac hrvatskog ovčara, al to mi je najmanje bitno:
Samo mi nikako nisu jasni ljudi koji tako ostave tako malu bespomoćnu životinju na milost i nemilost.
Svaka cast na humanosti majstore,bravo.Sve je vise idiota koji bespomocne zivotinje maltretiraju i nemaju trunke savesti da je to zivi stvor poput njega sa slicnim potrebama.I uvek je lepo kada se nadje ko savestan i human da ispravi njihovu zlobu.Bravo jos jednom.
da pitam ovde.keruši drljave oči,daliće da pomognu kapi za oči što koristimo mi ljudi.pitao sam jednog on mi reče kao imaju gliste pa zbog toga drljavi očistio sam ih od gliste ali nikakva vajda.hvala unapred
Odgajivacka grupa nemackih ovcara,vlasnistvo mog drugara Jova Milenkovica (zadnji desno).Ja sam u zelenoj majci,moja kuja je Rihhana Winner line i tu je osvojila je prvaka razreda.