Koju rasu pasa imate ili volite

Cici jesu tvoji? Moj prijatelj ima sada kući jednu ženku CC iste boje kao KIKI I Kali sa slike,prvi pu čujem za Srpskog mastifa.Jel rasa priznata. Imam ja dva CC .

koliko kosta stene srpskog mastifa mnogo vise mi se svidja od sopa

Ako nije problem,može li se nešto
znati o projektu?
Ko je pisac standarda i gde se može videti odrasla jedinka?

Nekoliko postova iznad sam postavio facebook link gde se mogu videti odrasle jedinke. Na istoj stranici se mozete raspitati o cenama i o drugim stvarima koje vas interesuju.

ovako izgleda:

fvzslw.jpg

Trebam pomoc, komsija je nabavio neko malo stene, i sad me zanima koja je rasa. znam da je mali, i da nece mnogo narasti, lep je i umiljat. ako neko zna kako se zove rasa nek javi. evo slike nisu bas najbolje, ali nadam se da ce neko uspeti prepoznati.

Nisam ni mislio da je nesto cistokrvno i s pedigreom, nego po kom imenu mogu tako sta naci, ali ako je bas toliki mesanac nema potrebe onda za potragom. jednostavno simpatican mi je ker, i to je to.

То је одлика ловачких раса, имају вишак енергије и ако се не изводе редовно онда тај вишак преусмере на другу страну и направе пичвајз. :haha:

Ево и нас.

p1100566.jpg

Ово ми се први пут догодило од када их имам, да све три траже у исто време (разлика у пар дана).

Nazad
Vrh