Koju rasu pasa imate ili volite

Dam mu i lopticu i nekog jeza gumenog ali mu je ovo zanimljivije.

Ima jedna nepopularna ali izuzetno delotvorna mera. Uzmes tu cipelu ili papucu sto nosi pa ga malo udaris po zadnjici sa njom da se uplasi i nece je sigurno nositi vise...

Evo jedno zanimljivo pitanje dali je neko resio problem nosenja obuce kod malih kucica cim je pusten i dok se okrenem odnese sta god dovati ,imao sam i ranije tih problema ,ali ovaj malisa mislim da je najgori do sad .Dali postoji resenje ??

Dok god je stene ili se pas oseca kao stene, odnosice stvari i sto je najgore, posto je obicno vijamo da joj uzmemo tu stvar ona misli da se igramo sa njom, pa kada god zeli da se igra ona nesto mazne. Meni je pre par dana maznula sa stola mobilni i progrizla displej. Posto je Ely u vlasnistvu cerki morale su da mi nadomeste drugu nokiu. Dobio sam bolju nego sto sam imao. Sada je dobila jednu staru ali cvrstu patiku, pa dok je ne izgustira.:osmeh:

Isti problem i ja imam. Malo više igre sa psom i nema problema. Čim ga malo zapostavimo obuća na sve strane. U pitanju je nemački ovčar star 16 meseci

Najbolji lek za takve stvari su čarape:osmeh:. Nosiš jedne iste nedelju dana i onda ih nasloniš pored vrata:haha: .neće mu više nikad pasti na pamet da se približi obući.

Моја мјешанка је испочетка крала обућу да би оштрила зубе на њој, а сад је укапирала да се сви због тог љуте па јој је фазон да узме папучу или нешто слично и парадира около док је неко не примјети, а онда бјежи и гања се. То јој је сад омиљена игра :)

Kod mene je cirkus poceo u junu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2cqh9vt.jpg
,
fay62r.jpg
,
ekdmu.jpg

Kuja pita, a tigrasta je bandog, ima krvi sopa u sebi (na poslednjoj je slici sop)

Ima svasta ::namigivanje:: Moj licni uzgoj.
Ostra je, stara je slika to su sad vec stasali ti stenci sto su sa njom, sada mi je skotna ponovo treba da se steni za 10ak dana.

- ispraznio sam inbox

A nju paris sa badozima ili sa pitovima, ovu zenku bandoga jel si nju pario i ako jesi kakve stence je dala i kakva je ona po karakteru? Licno mi se svidjaju pitovi, stafordi, bandozi i sopovi i sve sam odlucniji da uzmem nekog stenca posto mi moj veteran od 16 leta ne moze praviti drustvo u setnjama kao nekad a treba mi neko blesavo kuce da se zanimam :)

Nazad
Vrh