Ma ima on problema sa varenjem kad ne zna kad mu je dosta, moze da jede i da jede i da jede ali onda posle toga krenu nevolje srecom to se desilo nekoliko puta kada smo klali pilice i svinje ranije ili kada se spremaju malo vece kolicine hrane pa mu svako da po malo a on ne odbija i eto problema. Trenutno mu dajem belgijske granule (te mi je preporucila radnica u pet shopu posto i ona ima starijeg psa) al sam zaboravi kako se zovu imao sam negde racun ali ne mogu da ga nadjem mesavina je govedine i povrca i to mu dajem samo 100 do 150gr kao dodatak izhrani, inace tek od prosle godine je na granulama do tada je jeo ono sto i ja jedem samo malo procedjeno i bez masti, nisam smeo da eksperimentisem da predje na suvu hranu ko zna sta bi bilo ipak je pas u godinama, ima jos uvek zube malo su se napred sekutici iskrzali ali jede pilece kosti bez problema kada se pogleda na prvi pogled izgleda da je bas debeo ali to je od guste i duge dlake kad ga okupam izgleda mrsavo ko lisica, malo je zimus imao vece naslage sala ali za to je bila sestra kriva posle setnje mu je davala granule i normalno on ode da spava i to se samo talozi. Bez problema izdrzava setnje u duzini od nekoliko kilometara dnevno minimum po 1h cesto i vise smo u pokretu tako da za sada idem sa ovom ishranom malo cu vitamine da mu opet dam i to je to.