Koju rasu pasa imate ili volite

worm je napisao(la):
Da nema neko mozda da bi dao na poklon stene Srednjeazijskog ovcara :D
Ne mogu da ti poklanjam jer imam kvalitetne i skupe maticne pse ali mogu da ti dam u aranzman Azijata , pa ako hoces posalji mi kompletan CV na PP
Pozdrav Dusan Filipovic
Zemun
"AZIJAT" Odgajivacnica Srednjeazijskih Ovcara

ceo svoj zivot sam proveo sa dobermanima sve do prosle godine kad mi je poslednji uginuo od starosti. Mislio sam da nikad vise necu drzati pse ali .......
Trenutno imam dva ban doga (mesavina argentinske doge i pit bulla)

luckystrike je napisao(la):
ceo svoj zivot sam proveo sa dobermanima sve do prosle godine kad mi je poslednji uginuo od starosti. Mislio sam da nikad vise necu drzati pse ali .......
daj neku sliku,da vidimo kako to izgleda :ppozdrav:

2rxw77a.jpg
ovo je moj rotvajler zenka 5 meseci

Sto na lancu? Pa jos tako kratkom. I na onom buretu si trebao bar dno da ostavis ako nista drugo. Hladno joj je tako, a jos je i mlada.

najbolji pas na svetu :ppozdrav:
m8iu5h.jpg

Post je spojen: [time]1300647811[/time]
da ima velicinu verujem da bi davio vukove kao sto ubija glodare,prosle godine ga je udavio staford,posto ga je pre toga napao ovaj moj mali,nema ljutnje,samo se branio.Inace veliko je srce imao,ubica je na stotine pacova krtica miseva,sest jezeva(mada branio sam ih koliko sam mogao)dve lasice i jednog tvora,tom prilikom ostao je bez oka,macku nije nikad uspeo da zadavi do kraja,ali kada je natera na drvo danima je ispod i kad macki dosadi ona se baci pa neku koju dohvati kolje ne pusta,a ja sam mu branio,inace spavao je sa dve moje macke,druge ne podnosi kao ni tudje kokoske,vrati ih odakle su dosle,kada hocu da uhvatim neku svoju kokosku malo je povijam i pokazem prstom on je hvata i drzi dok nedodjem,pario se sa komsijinim izlozbenim terijerom,pa sam imao problema,ujeo je komsiju Njegosa,zato sto ga je sutnuo,izgrizao je mob od mog drugara i pokusao da pridavi staforda,nek pociva u miru nek mu je vecna slava.

danas sam video sopa sa papirima uzivo i mogu reci da nisam skoro video lepseg psa, visok na nogama, umereno krupan,velike sape, otprilike oblik tela kao cane corso samo tek ima 10 meseci sad...p.s uporedio sam slike sa ovim izbacenim ovde jedino usi ima drugacije od ovih pasa, ne vise mu usi nego su mu uvek onako izdignute kao kod rota otprilike...

Petar 90 je napisao(la):
luckystrike je napisao(la):
daj neku sliku,da vidimo kako to izgleda :ppozdrav:

Evo , nije neka slika jer je strasno nemirna ovih dana posto nije pustana neko vreme.
Tigra ima 8 meseci, izgledom i bojom je povukla na majku pitbulla a sto se tice velicine to je ipak nasledila od oca :)

f42xqa.jpg

a0jo9g.jpg

Voleo bi da imam dobermana pa to je cudo jedno,samo da skupim malo para pa cu nadam se kupiti stene :D

@ivan610988
Hvala ti.Pas je tri godine star,inace jako dobre krvi.Za priplod izmisljen.
Kod tebe 2x9 komada? Prelepi su.Mnogo vise mi se svidjaju Labradori od Zlatnih retrivera,i cuo sam da su i psihicki stabilniji.

Hvala. Ne bih znao. Nisam nikad imao zlatnog retrivera. Meni se oni licno ne svidjaju. Koliko sam primetio nisu toliko veseli kao labradori. Moguce da si u pravu. :ppozdrav:

Nazad
Vrh