Koju rasu pasa imate ili volite

americki stafordski terieri... ko ih jednom cuva zauvek ostaje veran jednom amstaff uvek amstaff
inace time se i bavim imam odgajivacnicu regoistrovanu u FCI sa veoma uspesnim psima kao i njihovim potomcima. Veoma kvalitetno no da ne pricam ja pricace sajt... doduse ne zavrsen do kraja

www.bansangels.com

pa eto za par dana parim dve kuje i bice stenaca pa ako neko voli mozemo se dogovoriti cak i za neku kompenzaciju za neku mehaniku sadnice voca sta ja znam svasta nesto uvek sam spreman za dogovor ...

Verovatno nije obnovio nalog posle prelaska na nov sistem, mislim da imam negde memorisan njegov mail pa ću ti sutra poslati privatnom porukom, pozdrav.

Moj pas je rase nemacki bokser i zove se Artur,i to je pas za napolje u dvoristu mu je boks.Koga interesuje parenje spreman je,ima 3 god.A u kuci imamo rasu Kovrdzavog Bisona.Evo slika.
1zmnlz7.jpg
2ljtk00.jpg
25q6cso.jpg
2wejpxl.jpg
2w6yk3c.jpg

Da li neko ima kontakt informacije o doticnom Duzanu F sa foruma?
I pored obimne pretrage nista nisam nasao.

Hvala unapred

Pozdrav drugar ,
imao sam muke sa ovim resetovanjem i sa prelaskom na engleski jezik ali nekako se i sa tim izborismo.
Imam uvek Azijata jer imam veliku odgajivacnicu , slike mozes pogledati na 6 i 11 strani a ovih dana cu postaviti i nove a kada ti bude trebalo stene najavi se par meseci ranije da ga stavimo u tor kao malo da se sto pre navikne
Pozdrav Dusan Zemun
Odgajivacnica Azijat
064 11 40 996

ja imam muzijaka labradora a moj drugar zenku ! trebalo bi krajem meseca da se okoti pa ako je neko zaineresovan neka se javi da rezervise ;) inace oba psa imaju papire i odlicnog su porekla

Koliko je pametno uzimati psa starosti od godinu dana...? sarplaninac je u pitanju muzijak, kaze sadasnji gazda da extra izgleda, da je dobar, krupan dosta ,da mu deca slobodno prilaze... :ppozdrav:

Nazad
Vrh