Koju rasu pasa imate ili volite

burazer juče doneo štene NL terijera,mada sam ja više ljubitelj NKD ptičara,
nemamo kera u dvorištu već određeno vreme i morali smo nabaviti nekog da se bar oglasi kad neko uđe....

Cetvoronozi clanovi nase porodice su staford Djole i avlianer Nana. On je tih i opasan a ona dize frku jer ima Djoleta kao back up. Stafordi su mnogo za...a rasa, nije za svakog i veeelika je odgovornost.

stigla mi je zenka nemackog ovcara stara 3 meseca,daj te mi savet kako je najbolje hraniti i koji su dobri proizvodi iz domacinstva

burazer juče doneo štene NL terijera,mada sam ja više ljubitelj NKD ptičara,
nemamo kera u dvorištu već određeno vreme i morali smo nabaviti nekog da se bar oglasi kad neko uđe....
Kratko receno NA.EBO SI, , ako dosad nisi imao takvog psa ni sam nisi svestan kakvih ces imati problema
Ja sam kupio kuce NLT od Dejana cini mi se iz Badovinaca u septembru ce mu biti 3 god.i ne da sam se nasvadjao sa komsilukom i imao problema sa njim da ti ne mogu opisati , ali VOLIM ga i nikad ga ne bi menjao za neku drugu rasu
Evo nekih situacija : dok je bio kuce 4-5 meseci progrizao je drvenu ogradu uletio u komsijin kokosinjac i podavio i zatrpao 7-8 kokosaka , preskoci ogradu 1.4-1,5 m izleti na ulicu gde god vidi otvorenu kapiju ili neku rupu u ogradi ulece unutra udavi macku ako ima potuce se sa kerom ako je jaci udavi ga ako je onaj jaci on napusti na vreme itd...
Komsija ima nekog mesanca koji je 4-5 puta tezi od njega ali ne moze ocima da ga vidi stalno se kolju onda bude miran 10-tak dana dok se oporavi pa sve ispocetka , macaka se nadavio...
Dok je na lancu sve je med i mleko ali cim ga pustim sa lanca kao da me ne poznaje ne zarezuje me ni 5 % radi sta hoce ne mogu mu nista
Danas na vasaru u Rumi kupio zensko kuce 4-5 meseci staro isto NLT (ali cini mi se da ce biti bolje naravi nego ovaj moj ) i hteo da ga naparim reko bice malo mirniji ali NEMA SANSE zamalo je nije udavio JEDVA SAM JE SPASAO i na kraju morao kuce dati bratu a kuce je predivno
Kasnije cu postaviti slike

imam tibetskog terijera prava maza i ljubimac svih u kuci, za strance prava nocna mora jer kod njega nema prijatelja osim gazde i ukucana makar mu se dodvoravali mesecima.

2ltobux.jpg

On je trenutno m oj ljubimac mada je NKD dosta ljubomoran

Imam njemackog ovacara starog 4 god Cezara i uz njeg sam imao jos jednog njemackog ovcara Rex-a ali na zalost je umro od starosti!!!

imam prelepe stence americkog staford teriera profi odnegovane vrhunskog pedigrea a po povoljnoj ceni ili zameni za apn ili nesto dugo... slike pedigre ostalo na pp

Imam posavskog gonica 3 god. star i mladog NLT.Otac jos uvek zagrizen za lov pa su te rase prisutne.Nameravam da nabavim sarplaninca ili nemackog ovcara i to nadam se ubrzo.

Brijan pomladak nema šta. Iako nisam ljubitelj ove rase pasa, ovi maldunci sive boje izgledaju jako lijepo.

Ostaje nam samo da i jeza prihvatimo kao kucnog ljubimca. Ovaj dolazi svako vece na terasu na porciju granula za macke.
2wqs9du.jpg

Ljudi imam problem sa kujom Irska seterka 12 godina stara. Tesko ustaje na zadnje noge i stomak joj je naduvan. Stavili smo joj cepice da je protera, da li treba jos nesto?

od 1989 drzim Nemacke lovne Terijere,dok su bile dozvoljene utakmice na lisice i jazavce malo sam se i takmicio i vodio na izlozbe,a imam i jednu avlijanerku koju ne bih dao ni za kakve pare

Nazad
Vrh