Koju obraznovnu ustanovu pohadjate ili ste zavrsili ?

Sta ste zavrsili od poljoprivrednog obrazovanja.

• Ukupno glasača
    98

North ARMY

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
14 Okt 2008
Poruka
29.079
Ako upise fakultet bilo koji imace predznanje sa gimnazijom vece nego oni iz poljoprivredne skole. :cao:

isidor

Član
Učlanjen(a)
23 Jan 2010
Poruka
937
Ma da ja sam zvrsio Srednju poljo privrednu u zrenjaninu POLJOPRIVREDNI TEHNICAR i bas me ludo zanima koje pred znanje imaju gimnazijalci

mims

Član
Učlanjen(a)
23 Jul 2009
Poruka
7.418
none 73 je napisao(la):
Mims je napisao(la):
none 73 je napisao(la):
Mims je napisao(la):
A jel hoće i na fakultet ili samo u srednju.
Nadam se da će posle upisati fakultet.Za sada joj škla ide odlično.

Ako je upoznata sa životinjama i zna šta znači veterina bolje da upiše gimnaziju.
Ako slučajno ne upiše fakultet sa diplomom gimnazije nema ništa a ovako imaće baraem diplomu tehničara, a ako upiše fakultet imaće dosta predznanja,biće joj dosta lakše :sta: :ppozdrav:

Kažem ako je sigurna da hoće da upiše fakultet biće joj lakše sa gimnazijom, završiće lakše i brže. A što se tiče diplome ako nema sreće ne vredi joj ni diploma fakulteta. Predznanje će joj trajati mesec dana. :cao:

dr Dule

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2009
Poruka
261
osnovna i srednja elektrotehnicka u Obrenovcu. posle toga, poljoprivredni fakultet u Zemunu, smer polj. tehnika iliti mehanizacija. sad tamo bistrim doktorske studije, ali ko sto rece koleginica dipl. seljanka svrhu slabo sagledavam

gabricn

Član
Učlanjen(a)
24 Jun 2009
Poruka
816
srednja poljoprivredna Backa Topola i poljoprivredni fakultet novi sad (trenutno apsolvent)-opsti smer

civijas

Novajlija
Učlanjen(a)
10 Jul 2009
Poruka
16
zavrsio masinsu skolu 1991 smer precizni mehanicar...2008 upisao visoku poljuprivrednu smer ratarstvo i povrtarstvo, u drugoj se prebacio na smer zastita bilja,i evo me sada u trecoj,jos jedan semestar i apsolvent..jeste da mi je ostalo nekih ispita ali se nadam da cu do kraja godine sve ocistiti..

milan90

Član
Učlanjen(a)
30 Okt 2009
Poruka
56
Zavrsio sam poljoprivrednu skolu u Krnjaci "PKB" poljoprivredni tehhicar,upisao fakultet smer ratarstvo dao tri ispita prosle godine i batalio..

pocerina

Član
Učlanjen(a)
22 Dec 2010
Poruka
5.705
2008 sam zavrsio srednju poljoprivrednu skolu u Sapcu, smer zootehnicar. A sada sam 3 godina na Visokoj poljoprivrednoj skoli takodje u Sapcu, smer stocarstvo. Ostalo mi je jos par ispita i kraj :D

Vrh