Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni je to u planu, već sam studirao na FTN-u, smer mašinstvo M2, (to je moj soj ljudi ), ali sam morao da ga napustim zbog posla kući, ali vratiću se ja kad tad, nije još završen taj film.Bubu je napisao(la):U planu je ponovno upisivanje fakulteta kada se steknu uslovi za to.
A ovom čoveku treba čestitati , popiti sa njim piće i reći svaka ti častmzupunski je napisao(la):2005. posle srednje skole upisao studije biologije na PMF u Novom Sadu. Diplomirao 2009. godine, diplomski rad uradio na katedri za fiziologiju biljaka. Iste godine upisao post diplomske master studije, koje sam zavrsio pocetkom oktobra 2010. godine, master rad takodje u oblasti biljne fiziologije. U novembru 2010. godine upisao doktorske studije ekoloskih nauka na pmf-u, disertacija verovatno ce biti uradjena takodje na katedri za fiziologiju biljaka...
MONTOYA je napisao(la):Druže oženi se
pa na ženu gazdinstvo a ti studiraj