Koju obraznovnu ustanovu pohadjate ili ste zavrsili ?

Sta ste zavrsili od poljoprivrednog obrazovanja.


  • Ukupno glasača
    98

North ARMY

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
14 Okt 2008
Poruka
30.560
Lokacija
Adasevci-Zapadni Srem
Malo da vidimo ko ima koliko razreda ali da su vezani za poljoprivredu,pravnici,ekonomisti i slicni trenutno nisu u opticaju. :D
 
Srednja škola Dragačevo Guča smer Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, sada studiram BBS-Beogradska poslovna škola smer računovodstvo, bankarstvo, finansije, druga godina. :cao:
 
Završio srednju mlekarsku školu "dr Obren Pejić" u Pirotu 1997 god kao đak generacije i prvak tadašnje jugoslavije u pravljenju kačkavalja!
99-03 završio višu tehniku školu u Zrenjaninu smer Prehrambena tehnologija Diplomirao sa 10-kom na proizvodnji PIVA .Prosek studija 8,5 :ppozdrav:
Na žalost prošle godine nismo bodovani u konkursu za mehanizaciju,po navodima učenih ljudi u ministarstvu mi prehrambenci nismo vezani za poljoprivredu ::lose:: ::lose:: ::lose::
 
Zavrsio sam Gimnaziju u Vrbasu,,,,a sad sam druga godina na Poljoprivrednom-fakultetu,,,smer: ratarstvo i povrtarstvo.... :D
 
Završio Srednju poljoprivrednu u Futogu 2006 g. smer ''tehnicar poljoprivredne tehnike'',krenuo na poljoprivreni fakultet u N.S. smer poljoprivredna tehnika ali nažalost batalio posle godinu dana,sad sam 3 godina na Visokoj poslovnoj školi na Megatrend univerzitetu.
 
Zavrsio 2007me Gimnaziju u Somboru na prirodno-matematickom smeru. Za vreme gimnazije isao dva puta na malu olimpijadu iz programiranja, drugi put za malo i na svetsku (bio sam prva zamena). Iste godine na jesen upisao dva fakulteta. Elektrotehnicki fakultet (ETF) i Racunarski fakultet (RAF). Stigao trenutno preko budzeta stalno, menze i studentskog doma do 4te godine na Elektrotehnickom fakultetu smer Racunarstvo i informatika (RTI). Racunarski fakultet je pauziran i ostavljen da se zavrsi posle. U planu je i upis Poljoprivrednog fakulteta, ali to bi bilo vise iz hobija.
 
Posavotamnavska srednja skola Vladimirci smer Ekonomski tehnicar, Visoka tehnoloska skola strukovnih studija Sabac odsek Informacione tehnologije (inzenjer informacione tehnologije) zavrsio 2009, a 2009/2010 zavrsio Diferencijal studije na istoj i stekao zvanje strukovni inzenjer informatike - bachelor.
 
evo malo da se i ja predstavim :D, završio gimnaziju opšteg tipa u Bačkom Petrovcu 2009, potom upisao Poljoprivredni fakultet 2009, smer Voćarstvo i vinogradarstvo, dao uslov, zamrzao godinu i upisao Ekonomski fakultet u Novom Sadu 2010 i za sada se dobro gura..... :D
 
Posle zavrsene Jovine gimnazije u Novom Sadu sam upisao FTN u Novom Sadu, odsek masinstvo smer mehanizacija i konstrukciono masinstvo ali sam morao da ispisem fakultet do svoje navrsene 26. godine zivota zbog legalnog prijavljivanja u PIO fond zarad subvencija u poljoprivredi jer su mi roditelji penzioneri pa nemaju prava na iste. U planu je ponovno upisivanje fakulteta kada se steknu uslovi za to.
 
2005. posle srednje skole upisao studije biologije na PMF u Novom Sadu. Diplomirao 2009. godine, diplomski rad uradio na katedri za fiziologiju biljaka. Iste godine upisao post diplomske master studije, koje sam zavrsio pocetkom oktobra 2010. godine, master rad takodje u oblasti biljne fiziologije. U novembru 2010. godine upisao doktorske studije ekoloskih nauka na pmf-u, disertacija verovatno ce biti uradjena takodje na katedri za fiziologiju biljaka... :D
 
Nazad
Vrh