Pa ovo je tema o Kinezima, a YTO je kinez, moze se i tu komentarisatiimate posebnu temu za Yto traktore po mozete tamo raspvljati, a sto se tice YTO 904 mislim da se pricalo da ima vise od 90ks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ovo je tema o Kinezima, a YTO je kinez, moze se i tu komentarisatiimate posebnu temu za Yto traktore po mozete tamo raspvljati, a sto se tice YTO 904 mislim da se pricalo da ima vise od 90ks
Pa mora da bude brzi kada je jaci,sto nisi zakacili za Mtz 892,pa da vidis razliku!Ja sam bio ove godine u Srbobranu na Srbobranskoj brazdi, i orali su Belarus 820 sa 3. brazdnim plugom vogel noot, i YTO x 904 isto sa takvim plugom, i do tada bas nisam gotivio Kineze ali kad sam video kakav je YTO u oranju ostao sam bez reci . . . YTO em je jaci, brzi je u oranju od Belarusa, bolja kabina, udobnost, i zvuk motor ima veoma lep "al kinez je 10 ks jaci". . .taj covek sto je orao sa YTO-m ima ga 4.godine i kaze zadovoljan je sa njim, imao je par sitnich popravki (sto je normalno na svakom traktoru), i ove godine mu je nesto pocelo kvacilo da mu se kvari al popravice se to. . . . . nisam fan ni Kineza ni Rusa ali msm da je YTO bolji po mom misljenju
Stvarno ? Pa MTZ ima tradiciju preko 40 godina sa modelom od 77ks ( modeli 80,82, 82.1 , 820, 920) nemojte da uporedjujete sa te azdaje sa kinezima koji su prodati 1200 komada u srbiji , to je vredjanje uporedjujte sa fendom i DJ , daicfaromYto x904 je u klasi sa Mtz 892,garantujem.
Stvarno ? Pa MTZ ima tradiciju preko 40 godina sa modelom od 77ks ( modeli 80,82, 82.1 , 820, 920) nemojte da uporedjujete sa te azdaje sa kinezima koji su prodati 1200 komada u srbiji , to je vredjanje uporedjujte sa fendom i DJ , daicfarom
904-četvorci jos fali turbo onda bi bio savršen, jos 20%snage i potrosnja bi se smanjila