futurefarming
Član
Dragan27t@hotmail.com, ubaci neku sliku da vidimo mašinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
futurefarming je napisao(la):Dragan27t@hotmail.com, ubaci neku sliku da vidimo mašinu.
Voćarko je napisao(la):Imam Dong Feng 404 , kupio sam ga novog u Zenici , prvo firma koja ga prodaje je katastrofalna ( da nekažem lopovska) , bukvalno sam ga dobio neušravljenog , podrška katstrofa , garancija kao 1 god , ali šta god da se dogodi , krivica je kupca , tako da je to samo formalnost , traktor se stalno kvari , što zgog lošeg kvaliteta , ali mnogo više zbog katastrofalne montaže u Zenici , kamo lepe sreće da sam kupio IMT 539 ili nekog polovnog stranca !
Ne kupujte Dong Feng , pogotovo ne u Zenici !
Ko bi ga znao ja sam dosad uradio oko 2000 rh. Uglavnom plug, spremac, roto kosacica oko 80 hektara kosenja, piko presa negdje 45000 balvi,berac oko 100 hektara. Nijedna od tih masina nije bas laka. Nisam jos kupovao dijelove da kucnem u drvo pa neznam kakva im je cijena ali vjerujem ti da nisu jevtini. Jer ja kad sam kupio traktor njegova cijena u luci Ploce bila je oko 10000 km a ja ga platio 22000 km. Po tome vjerovatno su i dijelovi 120% skuplji. Zao mi je sto si imao toliko problema. Kod mene ovamo svi koji su kupili 539 na 100rh su radili motore jedino imt sa indiskim motorom za sada je jos dobar. Pa sta covjek da kupi i u sta da se pouzda?
Post je spojen: [time]1301336509[/time]_________________________________________________
ja stavio par upitnika a iskocio smajlic