worm
Član
Ti se jako bojiš tih prenosnika,diferencijala.....da nije zato što imaš torpeda?
Ajd mi objasni kako rus može da bude bolji i brži u brazdi ,a da je kinez jači da povuče veliki teret iz mesta?
Sve smo probali jer dva druga imaju jedan YTO 904 a drugi rusa i orali su istu njivu sa trobraznim vogelima. Rus je u brazdi brzi kinez ne moze da ga stigne ali zato rus vise trosi. Isto su testirani kad se vukao stajnjak rus nije mogao da pomeri dve pune zmajevke u blatu dok ih je kinez uz tesku muku i cimanje napred nazad cupao. To su prijatelju sve cinjenice ,tako da nemo se ljutis, ali to je tako Takodje znam da je izti taj sto ima rusa kupio sad YTO 120 konja i da mu je otisla prednja vuca i da ne moze nigde deo da nadje pa je narucio iz madjarske ali evo vec 3 meseca ne stize deo. Ta 904 sto je radio test sa rusom od drugog coveka otisla mu je prednja vuca u garnaciji pa mu se na kraju garancije razleteo zadnji diferencijal pa su mu menjali komplet tablu sa svim instrumentima jer je i to crklo u garanciji i jos masu sitnica za koje nije hteo ni da kaze. Takodje coveku koji ima YTO 130 konja razleteo se diferencijal zadnji u oranju ove godine. O ovome sam vise puta pricao u raznim temama