Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napravio sam štetu, onu gornju lulicu sam odvalio kad sam rasklapao, ostalo je super. Imam i interkuler, kućište volana, 3 točka 19.5, tablu, grejanje, šoferku, stakla vrata i zadnja..Jel imas mozda ispravan hladnjak, moj nije los ali bih ga promenuo, ostalo mi je sve ispravno za sada
To vec menja stvari.Nisam siguran da mi se Atego i Man uklapaju u budzet . FL iz 90-ih mi se uklapa .
Atego i sa 2Mkm ako su mu dobre dizne i pumpa je dobar. Šogorov je prešao haos km, radi kao sat a znaju se 2 prethodna vlasnika u Srbiji i oba su stalno vozila i pretovaru do duplo od dozvoljenog. Model je 815 sa restajling tablom, sanduk bio od 6m furgon ali je skraćen zbog dizalice.Ja sam dosta kamiona promenio, i moj savet ti je Mercedes 814, ako mislim do te nosivosti i do 5000 eura. Eventualno neki Atego stari tip, ali teško je naći ga do 5000 da je dobar.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Nisam u poslu sa kamionima ali pre ćeš naći dobar ceo sanduk nego samu šasiju.Upadam u temu,ali imam jedno pitanje...pravili bi kiper na jednoj kamionskoj prikolici-treba nam sasija oko 6m duzine,oko metar ili vise sirine-a oko 15 cm visine.svaka info je dobrodosla.
To je bila ozbiljna masina u svoje vreme ali zgazile ga godine kao sve ostale old school kamione.MB 817 mislim da ima za 5000 evra dobar da se nadje, a kadar je i on da pozuri, nije slabasan.