Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti nije skup nema šta da razmišljašHvala na odgovoru nisam nikad imao kamio pa se nesto i ne razumem ,gledam oglase treba mi kamion da mogu da natovarim 100 prasadi tako nesto uglavnom da ima rampu za stoku
Ovaj nam se svideo pa cu jos malo pogledati oglasePretraga kamiona preko 7.5t | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga kamiona preko 7.5t | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
100000 km godisnje, pa ti ne izlazis iz njegaNije los za nesto povremeno.
Kocnice ako se ne varam su uljne ili ulje vazduh, sto nije najsrecnije resenje al' jbg, tako je kako je.
Sve zavisi kakva bi mu namena bila.
Sad ima dosta krsa iz uvoza pa se moze izabrati mali Atego 815 ili 818 ili recimo Man le 180 c, u toj klasi su a mnogo ozbiljnija vozila.
Mi imamo ovog malog Mana le 180c, prezadovoljni smo, godisnje prelazi 100k km, kod nas je oko 4-5god.
Bukvalno samo sipaj i vozi.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nebitna je veličina kamiona,već da li naplaćuješ uslugu prevoza ili ne.Kad je sopstveni prevoz legalno nikada ne možeš da naplatiš,već samo ispod žita.Jel treba otvoriti firmu kao autoprevoznik da bi vozio te manje kamione legalno ili ne treba ?.
Nisam siguran da mi se Atego i Man uklapaju u budzet . FL iz 90-ih mi se uklapa .Imam fl6 iz 2004god, odlicno radno vozilo.
Ono sto bih ja preporucio je ipak neki Atego ili Man le do 2005 samo iz razloga dostupnosti delova i manjom potrosnjom, Volvo je svaki 6cil...
Mogu se naci sa jastukom nazad sto je po meni veliki plus.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока