DraleTD
Član
Moze i prikolicar ali ih ljudi sve manje koriste jer moras ici na bifering za istovar,a to traje i zato masovno prelaze na truk i kadu sami kipuju i brze okrecu ture.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za takve poslove se obicno koriste celicne "kade" cije su zapremine u proseku 25 m3. NIze su i utovar u njih je dosta laksi. Uopste krupan kamen i kabasti otpad relativno brzo razbiju alu kadu. Ove kade velikih zapremina se obicno korise za transport poljoprivrednih kultura, mada ovi Loznicani na njih brebaju po 40t rizle. Tako vuku za Vojvodinu pa posle kukaju na vozace kako su pokrivili ili skrsili osovine .Jel u takvu kadu moze da se tovari npr otpad od nekog rusenja kuce,zgrade i slicno ?,cigle,lomljeni betonski serklazi,temelji,crep itd itd.Jel bi se ostetilo dno mozda ,stranice ?.
Nov sam ja u ovom poslu da bih o tome komentarisao.Samo gas. Sta ti se pokazalo pouzdanije i rentabilnije Scania ili Merc?
Ja nisam politicki aktivan.Manjevicu uclani se u sns i dobijes od njih poslove i kobinacije
Milina videti, svaka čast