Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma meni se nesto cini da ces Mercedesa kao mog samo malo jaceg i novijeg.Samo jos da kupim kadu i da krenem strabag.
S obzirom da znam da si sinoc izlazio, znam i koliko je jedna desetina tebe, izgleda da je bilo vise od 10 duplih kajsija, nabijas sebi komplekse, trcis za brzim vozomMa meni se nesto cini da ces Mercedesa kao mog samo malo jaceg i novijeg.
Voleo bi da budes jedna desetina mene.
Nesmem jos da se pohvalim, sutra nosim kaparu a kamion, boze zdravlja, za 1 mesec, kada zatvorim finansijsku konstrukciju, odnosno naplatim psenicuTi znas da ja ne pijem kajsiju.
Jeli pa jel si kupio kamion, daj da vidimo sta si uzeo mozda sam bio u pravu.
Svaki tocak ide sebi. Ne smem zamisliti sta bi se desilo pod teretom i 90km/h@bojcetic. Nisam jos resio. Pretpostavljam da sa tom prikolicon nesto nije u redu, cim je ta cena, a jos se nije prodala.
Onda bi trebali da izvlače sa pravim damperima na depo gore, pa tek onda da se tovare ovi vaši kamioni...izlazak ti je 800m, a tura iz tog kamenoloma je od 80-100km.
Iz tog razloga se koriste dvoosovinci uglavnom.
Plus sto je meni to samo dok se radi u Kladovu, ne planiram ici dalje negde da vucem rizlu.
Radicu zitarice I rumuniju kada se zavrsi put.