Kamioni kao prevozno sredstvo u ratarstvu

Ja sam skoro negde gledao ovakvu zelenu,bila je zapustena i verovatno nije vozena,ali da me ubijes ne mogu sad da se setim de bese.

Da li mozda neko zna gde ima da se nadje Zastava 616 u delovima?
Ovako bi trebala da izgleda
2pyvojs.jpg
E jbg kod mog punca pored kuce je godinama stojala i bila u voznome stanju samo sto je registracija bila istekla i pre godinu dana odvucena na otpad!

Molio bih ako neko nesto sazna, da mi javi. Bice :ppozdrav:
Inace diferencijal od ove zastave se uklapa sa fergusonovim kardanom (preko menjaca) 100%, ne trebaju nikakvi reduktori.

Ovo je slika vojnog otpada koji se nalazi u Adranima, na ulasku u Kraljevo, a kamioncic na krovu je reklama ili eksponat.

Koliki kamion treba da vuce prikolicu? Tj. da vuce 25-30t tereta. Koj kamion bi bio najekonomicniji za tako nesto. Ne bi bila veca tura od 700km, celokupna, da ode i da se vrati. U glavnom bi se vozilo po Srbiji.

sad vec planiraš i da trguješ sa robom :haha:
jel ti znaš šta hoćeš? :ppozdrav:
moze i fap,troši malo neide nikako i često se kvari ali bar nije skup u startu

Ako je ravno moze i FAP 1620. Rodjak je nekoliko godina radio repu sa istim. Ma da je najbolje neki MAN, Mercedes ili Scania od 260-350ks. FAP u kompletu sa prikolicom kosta oko 5000e, a mnogo jace Scania, MAN i MB kostaju solo 5000e, pa sad ti vidi:ppozdrav:
----------------
Gorane, ne vredjaj sirotinjsku majku, tj FAP-a:haha: Jest da je motor slinav, spor ali delova pod svakom sljivom a i jednostavni su i jeftini za odrzavanje

Тешко питање.....

И мој глас иде за Фап.
to je nedefinisano pitanje,nije rekao ni koliko bi uložio u mašinu

- - - - - - - - - -

Ako je ravno moze i FAP 1620. Rodjak je nekoliko godina radio repu sa istim. Ma da je najbolje neki MAN, Mercedes ili Scania od 260-350ks. FAP u kompletu sa prikolicom kosta oko 5000e, a mnogo jace Scania, MAN i MB kostaju solo 5000e, pa sad ti vidi:ppozdrav:
kod njega baš i nije ravno:ppozdrav:

код нас су 1620 са економије продаване по 2500е сандучари...Мсм да је фамос мотор у њима,по мени,нимало лош мотор,мало лењ ал ок,колико пара толико и музике...
Иначе који је најјачи мотор које Фап носи?Сандучар ил кипер.

Nazad
Vrh