AcA OPEL
Član
Ja sam skoro negde gledao ovakvu zelenu,bila je zapustena i verovatno nije vozena,ali da me ubijes ne mogu sad da se setim de bese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E jbg kod mog punca pored kuce je godinama stojala i bila u voznome stanju samo sto je registracija bila istekla i pre godinu dana odvucena na otpad!Da li mozda neko zna gde ima da se nadje Zastava 616 u delovima?
Ovako bi trebala da izgleda
Aco da li nije slučajno ova.Ja sam skoro negde gledao ovakvu zelenu,bila je zapustena i verovatno nije vozena,ali da me ubijes ne mogu sad da se setim de bese.
Samo umereno...Pa kad pijes ......
sad vec planiraš i da trguješ sa robom
jel ti znaš šta hoćeš?
moze i fap,troši malo neide nikako i često se kvari ali bar nije skup u startu
to je nedefinisano pitanje,nije rekao ni koliko bi uložio u mašinuТешко питање.....
И мој глас иде за Фап.
kod njega baš i nije ravnoAko je ravno moze i FAP 1620. Rodjak je nekoliko godina radio repu sa istim. Ma da je najbolje neki MAN, Mercedes ili Scania od 260-350ks. FAP u kompletu sa prikolicom kosta oko 5000e, a mnogo jace Scania, MAN i MB kostaju solo 5000e, pa sad ti vidi