staljin
Član
- - - - - - - - - -
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

pokidali
... malo su udaljene od kuce pa reko ako se prime prenecu ih na jesen..ali "trc milojka"..pokusao sam i jabuku letos na pupoljak, lepo je krenula ali sam u dilemi gde da secem stablo? dal odmmah vise pupoljka ili malo vise... ??? ili sam trebao to davno odseci..?kod mene su kalemili 500 komada tako iz kusevca Baja se zove covek i ja sam hteo tako nisko da kaleme zbog ciscenja magljiveengleski spoj je potpuno isti kod vinove loze kao i kod vocnih sadnica (sliku postavio profi ). Pitanje za Oktopoda ko ti je kalemio tresnje (odakle su ) predpostavljam moji carapani .Dali si ti hteo da ti kaleme na nisko ili si morao zbog visine podloge .![]()
kod mene su kalemili 500 komada tako iz kusevca Baja se zove covek i ja sam hteo tako nisko da kaleme zbog ciscenja magljiveengleski spoj je potpuno isti kod vinove loze kao i kod vocnih sadnica (sliku postavio profi ). Pitanje za Oktopoda ko ti je kalemio tresnje (odakle su ) predpostavljam moji carapani .Dali si ti hteo da ti kaleme na nisko ili si morao zbog visine podloge .![]()