DraleTD
Član
Па сумњив је Радослав као мало пљуцне на власт, а онда на конкурсу он увек прође и повраћаји и предрачуни не битно!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je vise od pola ovde njihovih a pogotovo oni koji su uspjesni i napraduju, tako je isto i kod nas, tesko je naci jak karakter koji ce ostvarivati i pisati uz vjetarMislite da je njihov? Vuk u jagnjećoj koži?
Mozda nova tema da se otvori, istorija i evolucuja mehanizacije u vašem gazdinstvu...Ne znam što je post prebačen u ovu temu, mislim da nisam nigde pisao ni govorio o tome kako sam šta stekao, samo istoriju i evoluciju mehanizacije u gazdinstvu...
Ne pišem ja zakon,nisu refrentne vrednosti građevine nego BDP.Lokve nerazvijene? A one gradjevine?
Ja sam i otvorio takvu temu, oni prebacili...Mozda nova tema da se otvori, istorija i evolucuja mehanizacije u vašem gazdinstvu...
Normalno da nije normalono ,to treba da da misli onaj koji piše uredbu.Čekaj,jel to za vas normalno da mora da se konkuriše na žene,na decu,na mlađe od 40g.Sve je otišlo do vraga.Sva ta muljanju sa gazdinstvima je trebalo saseći u korenu.