Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mićo nije to muljanje kako god surovo da zvuči,poreska mora da radi svoj posao kako treba do god si u tim okvirima ne vidim zašto je muljanje.Po mom mišljenju muljnje bi bilo da jedno nije u pdv-u.
Ovako dva gazdinstva, subvencije 2x20ha, konkursi na dva gazdinstva i to u ruralno nerazvijenoj opstini. Sve je to regularno, ali je nakaradno i sam si priznao? Jel suprotno misljenje toliko boli. Sto se tice PDV sam si rekao da su oba gazdinstva vac u njemu, a sa trecim ces da muljas. Tri gazdinstva tri konkursa, a nekog smrtnika ce da odbiju za bednu drljacu zato sto zivi u razvijenom podrucju. Opet kazem nisi ti pisao zakon.Eto kako god okreneš neko misli da muljaš.
Treba malo nos staviti u svoju avliju.
Coci vidim da si u dosta tema neki kontraš pa recimo da su oba gazdinstva prešla limit i morala u PDV kako bi to nazvao?
Država te regularno ubacila u MULJ(anje)!!!!!
Koliko ti gazdinstava imas na 100ha ?Ovako dva gazdinstva, subvencije 2x20ha, konkursi na dva gazdinstva i to u ruralno nerazvijenoj opstini. Sve je to regularno, ali je nakaradno i sam si priznao? Jel suprotno misljenje toliko boli. Sto se tice PDV sam si rekao da su oba gazdinstva vac u njemu, a sa trecim ces da muljas. Tri gazdinstva tri konkursa, a nekog smrtnika ce da odbiju za bednu drljacu zato sto zivi u razvijenom podrucju. Opet kazem nisi ti pisao zakon.
Iz viđenog i pročitanog sa foruma Ti si prilično za bilo kakvu razmenu mišljenja.Ništa mene ne boli ali izgleda tebe boli.Ovako dva gazdinstva, subvencije 2x20ha, konkursi na dva gazdinstva i to u ruralno nerazvijenoj opstini. Sve je to regularno, ali je nakaradno i sam si priznao? Jel suprotno misljenje toliko boli. Sto se tice PDV sam si rekao da su oba gazdinstva vac u njemu, a sa trecim ces da muljas. Tri gazdinstva tri konkursa, a nekog smrtnika ce da odbiju za bednu drljacu zato sto zivi u razvijenom podrucju. Opet kazem nisi ti pisao zakon.
Nema vise 100ha. Sad je upola manje. Jedno gazdinstvo.Koliko ti gazdinstava imas na 100ha ?
Moze on da radi ali roba ili ide na vise lica ili je eto dovoljno hrabar pa misli ide dok ide. Ovde su se neki pre par godina jako opekli kada je poreska retroaktivno cesljala pa da vidis kako im nije bilo lepo da se izuju za poteske kazne.Imam druga koji radi 300+ hektara pa nije u PDV