Mislim da je drzava kao najvise pravno telo puklo al ne na jednom mestu,nego kao staklo na prozorima na kolima kad pukne u sest miliona delova. Posla ne da je sve manje nego ga nema uopste,e sad ti koji kradu da bi nazovi prehranili decu po meni ne pije vodu al uopste,taj ce pre u nadnicenje il da cisti klozete za 20 000 nego da krade,a lopov je lopov od malena,laki kes u mozgu od rodjenja,kazite da sam lud,al kako npr kad uhvate lopova mu to ne bude prvo delo,nego nahvataju coveka ima nekih 30-tak prekrsajnih i bar pet krivicnih dela,i normalno na slobodi covek ceka sudjenje.... Po meni zakon je dobar ali ne da se zapocne gradjanski rat,nego da ovaj optuzeni malo pomisli kad upada u kucu,kucu,jer tada si naj ugrozeniji,a osteceni da ima malo hrabrosti ako nista drugo barem to oruzje koje,eto nekim cudom u Srbiji ima svaka kuca,barem uzme u ruku i razdere se....daleko bilo uvek postoji mogucnost da narkoman bez mozga napadne nekog,ne daj boze zenu decu,pa ko moze,ko sme,pucaj brate pa kom opanci kom obojci....