AcA OPEL
Član
Pa moze da me prijavi i da mi pljune pod prozor jer ja nemam dosije i nisam u toj njihovoj crnoj knjizi. Ne vataju oni tek tako uzorne gradjane i odma da mlate, nego tacno znaju koga treba pa i ako nije on on im kaze ko jeste.A šta ako tebe neko prijavi da si ukrao da bi ti napakostio, pa te ovi biju da priznaš?
Pre nekoliko godina je se jedan tu iz sela sunjao po dvoristu kod jednog dede i ovaj deda posle primeti da mu nestale pare i prijavi policiji. Oni malo pronjuskali oko ovih sumnjivih i zapaze da je jedan odjenom poceo da trosi pare vise nego inace. Dodjose u sred sela, a ovaj lopov igra fudbal, samo je policajac reko "dolazi ovamo". Nije mu ni izgovorio ime, a ovaj je tacno znao da na njega misli. Mi svi gledamo sta ce sad kad ga policajac pita odakle mu pare, a ovaj mu kaze da je radio nesto nekoj zeni. Kad mu je tad zalepi onaj pandur da je puklo samo tako i to pred svima i ubacise ga u kola. Ja verujem da je jos u putu sve priznao i slucaj je odmah bio resen i pare sto nije potrosio vracene. Sve to je bilo pre 7-8 godina, znaci nije Titovo vreme.