mindjušar
Član
Zasad itekako garantuje,i ohrabruje ga u tome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poveli ste veliku raspravu na temu ozakonjivanja ubijanja,hajde da malo promenimo.Šta mislite o obrazvanju i veronauci u našem školstvu?
Mora da si i ti jedan od njih,kad ih tako lepo braniš
Ja npr imam dozvolu za posjedovanje i nošenje a to je ogromna razlika.Na crno uvjek ima hvala bogu tako da ga imam nakititi sa čime hoću.Meni kad su napadali na imovinu (97 god) ja sam oko zgrada asijao pašteta i sve lijepo propisno obilježio tablom mine.Dolazila i policija da uklonim (kolege sa posla) i "naređivali" mi sa ih skinem.Bile su mjesec na njivi a kasnije sam ih pokupio a tabla ostala.Nikad više nisam imao problema jer slovim u selu za "budalu".Tu pricu ima moj komsija.
Imam legalan pistolj i jedan divlji. Kad dodje do provale on najvjerovatnije pada i jedan pistolj ide meni a drugi njemu, ako vec nema. Ostalo se zna.
Za tebe možda lovačka ali istinita 100%. Volio bih da doživiš što i ja pa da te vidim kolko si biser.I krecu lovacke price...
Ne znas ti koliko bi kriminala u USA bilo da nema tog zakona. Sasvim sam siguran da bi taj zakon sprecio mnoge provale balavandera,kojih je i najvise.Naravno da ima kriminalaca koji su naoruzani i prolaze laserske zrake,ali ti profesionalci nece jajariti sa kradjom akumulatora,alata i sitne stoke.Ja sam ipak za takav zakon,cak i da se subvencionise onaj koji je priveo,ili ubio lopova.Time je u svakom slucaju pomogao i drzavi.Sigurno bi mnogi dobrano razmislili pre polaska u tudje.Ali to nije suzbilo kriminal u USA. Naprotiv, samo su se provalnici naoružali. Ne kažem da ne bih voleo da mogu da probam da zaštitim porodicu i imovinu, a da ne zaglavim zatvor i da ne ostanem bez oružja.
Ako ima prava ima i obaveze.A i ustav svakom garantuje pravo na slobodu kretanja i pravo na život,tako da kad bi običan građanin naleteo na lopova i krenuo da ga privodi ili da puca na njega ugrozio bi mu ustavom zagarantovana prava.Dakle mora da se promeni i ustav ili da svako u svom dvorištu i posedu bude službeno lice.