Evo, čitam već pola sata ovu Temu, jer nisam mogao ranije, sad tek imam vremena pred spavanje, pošto su mi lopovi, na bukvalan način, promenili život, iz relativnog gazde sa tri grla rogate marve, sa pristojnim mesečnim prihodom, spao sam na prostog fizičkog radnika, nadničara, koji vascele dane radi po tuđim imanjima...
Apsolutno podržavam sve što je član savopunck napisao u svom Postu, mada je savest relativna stvar, pa će se svako ponašati drugačije u trenutku kada se nađe u situaciji da vaga šta mu je draže, savest ili imovina...
Bez obzira šta mi se desilo, nisam postao lopov, mada je to bio mnogo lakši put, da krenem i ja da kradem po okolini i živim od toga, nego ovako, da svaki dan crnčim po plantažama voća, "plevim" breskve ili razvlačim protivgradne mreže...
Zakonom treba pravno regulisati stvarni život i realnost, a realnost je da je privatna imovina poštenih građana totalno nezaštićena, može te svako orobiti, kuću, njivu, bilo koju nepokretnu ili pokretnu imovinu, krade se sve što ima (i minimalnu) vrednost, čak se iz obesti pale imanja, i to sve iz prostog razloga jer su lopovi svesni da im Zakon(i) to dozvoljavaju, da i pored eventualnog hvatanja u vršenju krivičnog dela, na kraju NEĆE ODGOVARATI...
Ako se Predlog Zakona usvoji, verujem da će se i situacija promeniti (ovaj pun u našu korist, a kad kažem našu, mislim na sve ljude koji pošteno, radom zarađuju svoj hleb)...
E da sam barem i ja saznao ko me je uništio kao ove jadnike iz Vračevog Gaja, hiljadu i jedan put sam zamišljao šta bi im uradio, ne bi se taj majci više po ulici šetao...
Da se razumemo, ne bih ga ubio, tako bi se izvukao i previše lako...