Tomić Toma
Član
Bilo bi dobro kada bi ga izglasali. Niti bi bilo bespotrebne robije niti bi se lopovi tako lako usudjivali da kradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes da pucas u njega,pa u vazduh...posle nek dokazuju.Ti ispališ u vazduh da ga uplašiš,ovaj krene da puca da uplaši tebe i šta onda,da ne govorim što ima baksuza koji bi pucali i na decu što mu krade trešnje.
Prvo treba narod da se obuči kako se rukuje oružijem i kad se ono koristi,a dati narodu slobodu da šenluči samo zato štomu je neko na posedu ili ga krade,je više nego rizično.
Zamisli ubiješ čoveka jer ti krade gumu sa auta,koja vredi 7 hiljada dinara.
Ti ispališ u vazduh da ga uplašiš,ovaj krene da puca da uplaši tebe i šta onda,da ne govorim što ima baksuza koji bi pucali i na decu što mu krade trešnje.
Prvo treba narod da se obuči kako se rukuje oružijem i kad se ono koristi,a dati narodu slobodu da šenluči samo zato štomu je neko na posedu ili ga krade,je više nego rizično.
Zamisli ubiješ čoveka jer ti krade gumu sa auta,koja vredi 7 hiljada dinara.
"Ako neko upadne u vaš stan, da li treba da ga pitate: 'Jesi li došao da meubiješ?', ili, ako je žena, da pita: 'Da li si došao da me siluješ?' Pa, onda, ako kaže: 'Došao sam da te silujem', onda je dozvoljeno da se lupi šamar, a ako provalnik kaže da je došao da vas ubije, onda je u redu da se puca - rekao je Toma Fila.
P
Znači,mozemo u svom dvoristu da ubijemo svakog ko nam se nesvidi a iskoristimo izgovor da je bio u krađi?
Znači,mozemo u svom dvoristu da ubijemo svakog ko nam se nesvidi a iskoristimo izgovor da je bio u krađi?
To je jedan od zakona izAmerike koji mi se svidja.Garantujem da njegovim usvajanjem bi se za par dana drasticno smanjile kradje,provale,napadi.
Kradu oni sto su pokvareni i ne interesuje ih kakav ce uzor ta njegova deca imati.Kradu ljudi koji nemaju šta da izgube ili koji moraju decu da nahrane i oni idu na sve ili ništa.
Mi smo 90-ih imali problema pogotovo u graničnim predelima sa krađom po magacinima i to se uglavnom krala nafta,nisu prezali ni od toga što smo naoružani niti što imamo metak u cevi i ne odgovaramo ako ubijemo,sve jedno su ulazili.Jednog kog smo uhvatili na saslušanju je samo rekao "imam troje dece,nemam posao znaš li ti koliko ja mogu da dobijem za bure nafte".
Ne bi smeo ni u švaleraciju ićiZnači,mozemo u svom dvoristu da ubijemo svakog ko nam se nesvidi a iskoristimo izgovor da je bio u krađi?