Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Prosle nedelje sam presadjivao u visnjaru osusene sadnice, danas odem da obidjem, neki debil probao da ih cupa, pa kad nije uspeo (bile dobro nagazene) on ih polomio. Morace da radi peper sprej dogodine,sadnicama nista ne smeta,a kogod ih bude pipnuo ima da otplace...

Tako rade u Indoneziji sa lopovima koje uhvate na delu...

A ovako rade kod nas bez da ga pipneš, ima sam sebi da naudi :osmeh::haha:

ovo sam već postavljao pre godinu-dve !

Poslednja izmena od urednika:
Komšiji sinoć probali da skinu gume sa keca,kupio čovek 4 wintere nove,neko ga istipovao.ALi imao sreće ,izgleda poturili krokodilku da ga podignu,a njemu truo patos pa povukao prag i probio patos pa nisu mogli ništa da urade.

Komšija video da se prag uvukao,sagne se vidi se gde je iščupala šapa,pogleda okolo vidi olabavljeni brezoni na sva 4 točka.

Ma ruski zatvor je majka......baš lepo postupaju prema pridošlicama......

[video=youtube_share;Ih8iC2OMpUY]http://youtu.be/Ih8iC2OMpUY[/video]

Možda će se ljutiti neki europejci ali apsolutno podržavam ovo prevaspitavanje,teško da će im pasti na pamet ponovo da padnu u zatvor.Kod nas velika demokratija ima pojedinaca koji jedva čekaju ponovo da se dokopaju robije ili zajeb**ju celo pravosuđe kao majmun Kiki sa farme.

Пошто имамо специјалисте за "ноћне" жетве и бербе, живо ме занима каква ће бити реакција странаца кад од следеће године почну да купују и обрађују наше њиве.
Дал' ће бити згранути па одустајати или шта? Мада, нешто се не сећам да су се тајкуни жалили да су им очистили коју њиву.

Nisam se odavno javljao pa evo nekih vesti, ne znam sve, slabo izlazim.
Opljackano je dvadesetak kuca u proteklih mesec dana. Uglavnom gde nema nikog (inostranstvo) i gde su stariji ljudi uglavnom sami. Sinoc je bio vrhunac, poslali su jednu zenu u komu. Upali u kucu da pljackaju i prebili je, po selu se prica i da je preminula.
Preksinoc kod komsije preko puta usli i on ustao , njih 5 bilo, pobegli. Policija dosla i on kaze kroz ovaj prozor od kupatila su usli, oni mu kazu lazes ajde da se ti provuces kroz prozor da vidimo dal moze. covek 70-ak godina.
Kod ovih iz inostranstva su poskidali prozore, pokrali escajg, serpe, namestaj, alat... Kod jednog ukrali i sve skladistili kod 3. komsije od njega, zena kad nije pala u nesvest kad je usla u zadnje dvoriste. U vecini kuca su urinirali i vrsili veliku nuzdu po namestaju koji nisu mogli da iznesu.
Kod coveka kod kog su ukrali ovce su ponovo bili i ovog puta uspeli, prosli put ih prekinuo.... Ima jos da ne duzim
P.S imamo novog nacelnika, ovih dana cemo ga obici svi koje skupim po selu da vidimo sta kaze. Naravno sa televizijom.

Jeste ali ce zato sada kukavac da popije krivicnu prijavu pa ce ga jos lopov tuziti za nanosenje tezih telesnih povreda i posto ga je nasa postena drzava i policija razoruzala sada ce lakse ovi isti opet moci da dodju i da ga bez po muke savladaju i opljackaju!Sramota sada bi svi trebali da se ustanemo i izadjemo na ulice da trazimo "pravdu za dedu" kada mogu huligani da traze pravdu za njihove kolege huligane mozemo i mi da trazimo za ovog sirotog starca koji je krvario u ratu i mesto prijave da dobije sve pocasti za junacko delo odbrane svog kucnog praga!

Ispostavi se da zena, baba sto je napadnuta ima 3 cerke, sve rade na vma, po kancelarijama, imaju veze dobre. Sinoc dosla policija iz panceva, dva auta i marica , sa psima tragacima. Uvate jednog i uhvate sve koji su ucestvovali u napadu. Celo selo na ulice danas, svi poceli da se bune, svi uplaseni ljudi... Lopovi su isti oni koji su krali kod mene i koji su zapalili farmu. Sad samo treba polako sa njima, motka i udri da sve priznaju. pare ne mora da vrate samo da ljudi procuju lepo a ne ja im kazem oni brane lopove...

Batine su iz raja izašle :osmeh: krali su nama 90-ih pripadnic nacionalne manjine sve što su mogli da dohvate,pogotovo gorivo,preskoči žicu i uđe u magacin i kao u samoposluzi.I to su imlai sistem razrađen samo tako pošalju dva deteta da zagovaraju stražara,kao izgubio im se ker,ovi preskoče zicu i kupi šta stigne.Stražar dok obavesti komandira da ima dvoje dece ispred koja ne znaju gde su,prođe dosta vremena.Onda ovi iz komande kad se radi popis počeli da sumnjaju na magacionere i staržu.Pa pojačane starže i opet krali,al ovaj put ih prekinuli u pola posla i nama uzbuna juri lopove.Uhvatimo jendog sav smrdi na anftu,kao nisam ja poče i da plače.Dva šamara propeva sve :osmeh: nikad mi nije bilo slađe nekome da prišijem šamar.Nedelju dana nisam spavao da bi ih nahvatali :osmeh: Kad kolege Mup-ovci pohvatali sve,samo se 10 min zadržavali iza vrata i samo čuješ sledeći,ovaj priznao :osmeh: Eee Slobina milicja i nepostojanje ljudskih prava,sanjaćemo mi nju :haha:

Saznali smo malo detalja, bila policija iz Panceva kod mene. Zeni su slomili nos i sekli joj prste da prizna gde drzi novac, zena ima 100 e ukucu...
Policija hvata pastira nekog i maloletno lice. Posle toga dobijaju batine dobre jer ne ide vise. Sve priznaju lopovi...
Taj mali prizna da je ucestvovao u pozaru sa gazdom od ovog pastira i deckom za k oga sam tvrdio da je ucestvovao. Takodje priznaju za kradje ovaca i sve... Videcemo dalje, moj brat osd strica i jos jedna lopina nisu spominjani ali i oni su ucestvovali, insistiracu i da se to obelodani. Puno pozdrava svima koji su pruzali podrsku.

Drago mi je da se klupko odmotava,i još mi je draže da sve ide normalnim,tj, legalnim putem.Pisao sam već,da sam ja bio u tvojoj situaciji davno već bih bio na robiji,a lopovi pod zemljom,iako bih samo sebe zeznuo.Samo napred i teraj do kraja kakav god da bio :)

Drugari, ostareo sam za ovih 5-6 godina 30. Kod mene 7 puta i pozar, da ne pricam pretnje smrcu bas od tih sto su krali...
Verujte da su im policajci spasli zivote makar robijali svako po 10, to ima je lutrija.
A kradja po selu... ima preko 100, zalozicu se da se i to resi. u poslednjih nedelju dana 4 provale po kucama.
Tako je bilo u poslednjih 4-5 godina, svaki dan skoro... Da nije policija iz panceva dosla nista nebi bilo. Ja sam sumnjao na mog zeta policajca, nije rodjena sestra, da brani ovog glavnog posto mu je brat od strica, sad se ispostavilo da je istina. Slate su sve lazne izjave tuziocu, tipa ja ne znam gde je farma a cuva ovce svaki dan tu i tu je stadion a on u upravi kluba svaki dan na stadionu...
Hvala vam na podrsci, sad cu da organizujem malo ljude, ima nas ovcara jedno 10 kuca koje su opljackane pa da insistiramo i to da se resi, vrsicemo pritisak. Ne znam ni ja ponasanje policije, jedino taj inspektor je ispao covek ali on je dosao prosle godine, pricao sam sa njim jednom 4 sata, reko mi je samo kreni od pocetka. I obecao caletu, bice reseno kad tad sto se mene tice.

Nazad
Vrh