Drugari, ostareo sam za ovih 5-6 godina 30. Kod mene 7 puta i pozar, da ne pricam pretnje smrcu bas od tih sto su krali...
Verujte da su im policajci spasli zivote makar robijali svako po 10, to ima je lutrija.
A kradja po selu... ima preko 100, zalozicu se da se i to resi. u poslednjih nedelju dana 4 provale po kucama.
Tako je bilo u poslednjih 4-5 godina, svaki dan skoro... Da nije policija iz panceva dosla nista nebi bilo. Ja sam sumnjao na mog zeta policajca, nije rodjena sestra, da brani ovog glavnog posto mu je brat od strica, sad se ispostavilo da je istina. Slate su sve lazne izjave tuziocu, tipa ja ne znam gde je farma a cuva ovce svaki dan tu i tu je stadion a on u upravi kluba svaki dan na stadionu...
Hvala vam na podrsci, sad cu da organizujem malo ljude, ima nas ovcara jedno 10 kuca koje su opljackane pa da insistiramo i to da se resi, vrsicemo pritisak. Ne znam ni ja ponasanje policije, jedino taj inspektor je ispao covek ali on je dosao prosle godine, pricao sam sa njim jednom 4 sata, reko mi je samo kreni od pocetka. I obecao caletu, bice reseno kad tad sto se mene tice.