Druze ti mislis da bi oni nosili glave jos da mi nije jadnih roditelja i dugova preko 10 000 eura??? Mogu slobodno da kazem da su mi sjebali ceo zivot ali da jos izdrzavam koliko mogu samo nece ni to da traje dugo. Znam da sam majmun ako hocu da ih potucem ali kad pogledas, onda sam sjebao mojima zivot samo tako. Ti mislis meni ne pada na pamet da ih hvatam jednog po jednog i da im presedne dan kad su se rodili, nebi ih ubio , lako je to. ceo zivot bi proveli bez saka veruj mi. Za mene me boli ona stvar ja bih se ubio u zatvor nebi isao ali bi oni a ima ih desetak gledali najgore scene koje mogu da zamisle.
Najlakse je to jbg, ja cu probati jos jednom da se ovo resi mada ne verujem da hoce. Posto je ovo drzava znate i vi kakva.
A kakav red da napravimo kad ce doci i upaliti sve a ja imam dugove cim njih upalim u zatvoru sam jer policija radi s njima.
Aj sad ti meni kazi da li je to pametno s moje strane, ja se ne plasim ni za svoj zivot ni za imovinu cim poslednji euro vratim ljudima koji su mi pomogli. Ako sad napravim sranje kako ce moji da vrate to jos ja u zatvoru jos jedinac moji me svaki dan mole da budem miran, jebo pare kad oni ostanu bez sina, boli me ona stvar za pare ali jbs i taj zivot da ja moram da strepim zbog baraba
- - - - - - - - - -
druze policija nam preti da ce nas pozatvarati zbog lopova koje su hvatali , vidjali su ljudi, provereno. Sad gledaj, ja uhvatim njih 10 i izlomim svakog do kome, ja napipam corku, oni slobodni uzmu i upale i ovo malo sto mi ostalo. A rade sa policijom! i sta onda? onda bolje da ih pobijem sve, tu batine ne pomazu veruj mi decko udje u kafanu njih 50 ga biju on padne u nesvest, iznesu ga napolje on udje ponovo i tako 5 puta dok nije prosuo creva neduznom decku koji ga je branio. jos je dosao u drugo selo sa namerom da izbode nekog. eno ga kuci stavlja statuse kako kolju... A imaju svaki preko 50 prijava i nikom nista, nema dokaza. A kako dokazi kad ih policija krije i salje ko zna sta tuziocu, nisi procitao da ceka policija 5-6 dana pa tek onda ispitivanje, do tad ih zovu telefonom i kazu im tako i tako... To vece kad su mene upalili dosla dva policajca i ja im kazem znam ko je upalio idite sto posto nije kuci. oni kazu ne smemo mi da idemo nocu... stariji covek je platio da nas upale, 60-ak godina. kad sutra cujem taj bio u kaficu a kafic na jednu raskrsnicu od farme, znaci gledao je kako gorimo. i policija nista. da ti ne pricam za svaki slucaj...