Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Nisam za taj vid rešavanja problema,neće to doneti ništa valjano.

Ja bih se obratio dopisom načelniku supa Bela Crkva,Predsedniku opštine i ako ne bude rezultata idite dalje.
Ne može se uvek silom na silu.

svi prijatelji takozvani me napustili, samo sto sam se borio protiv lopova.
Ту онда мора да се примени војнички принцип. Кад ти нешто мазну ћутиш и мазнеш и ти. И тако у круг; на крају нерешено.
А јел' ти краду (кад их већ знаш) што немају за леба или ракију?

Dajte neko broj od tih sto peglaju ledja u inbox
Cujem da je ista bagra dobila vec posetu , zbog demoliranja lokala pa je gazda platio da malo vrate stetu kaze molili su ali zato su sutra odmah nestale ovce i upaljena je farma za te iste pare sto su trebali da plate... isto kao i kod mene isti je trebao da plati 100 000 kaznu pa su kod mene nestala siljezad , odmah sutra ujutru je placena kazna

Poslednja izmena:
To mora da se obaveste sve novine i tv pa kad se digne halabuka morace reagovati ministarstvo unutrasnjih poslova inace vam ne gine selidba iz tog kraja

Ma zabole ministarstvo i ministra unutrasnjih poslova za ove ljude u Vracevom Gaju i njihove probleme sa lopovima tu jedino vratiti istom merom ali x2 pa da vidimo kada bi pred njinom kucom zaigrala mecka!

Da covek ne poveruje sta se sve desava. Na tvojoj sam strani 100% ali bi ti licno savetovao da se ne eksponiras previse preko foruma ( ipak je ovo sve javno dostupno) jer moze da se iskoristi protiv tebe. Znaci bolje cuti i odradi sta moras, i naravno nemas pojma o cemu se radi.

Da li neka osiguravajuca kuca nudi osiguranje useva/voca od kradje. Posadio bih manji vocnjak al se bojim kradje. Znaci da li postoji da na primer platim odradjenu sumu novca za osiguranje 2 hektara voca,a ukoliko mi lopovi na primer pokradu sadnice da mi osiguravacjuca kuca nadoknadi stetu?

Da li neka osiguravajuca kuca nudi osiguranje useva/voca od kradje. Posadio bih manji vocnjak al se bojim kradje. Znaci da li postoji da na primer platim odradjenu sumu novca za osiguranje 2 hektara voca,a ukoliko mi lopovi na primer pokradu sadnice da mi osiguravacjuca kuca nadoknadi stetu?
Trebalo bi da rade sad osiguravajucih kuca ima koliko hoces nadji ih na internetu pozovi pitaj.Obavezno dobro procitaj sta potpisujes(sitna slova) jer su i oni bitange. npr osiguranje kuce od udara groma samo pokriva fizicku stetu na objektu a sprzenu el.instalaciju i uredjaje moras sam da nadoknadis .Pozdrav

Slaba vajda,imaš uslov tipa treba ti ograda kako bi fizički bio ograđen tak onda može neki vid osiguranja.
Nažalost i ja kada sam 2009.e posadi neko je naišao i pokupio oko 70 sadnica.

E ovo je tamo negde gde je privatna svojina svetinja , kod nas bi robijao zbog toga samo tako.
A na dozvolu za oruzje ne bi smeo vise ni da pomislis.

Jos jedna kradja, treca- cetvrta u poslednjih mesec dana. Policija naravno opet nista nije preduzela ali sad su poceli da govore kako znaju ko krade... opet 7 ovaca, kod coveka kod kog su vec jednom pokusali pa ih je policija uhvatila na delu ali nikom nista.
Inace sto se tice ubistva i prebijanja, lopovi su sad otvoreno poceli da prete mestanima, jedan decko izboden 5-6 puta nozem...
Na fejsbuku postavljaju statuse svi kako ce poceti da kolju redom ko im se suprostavi, slike nozeva... baraba na slobodi a decko jedva ziv ostao, usli njih 5 u kafic i jedan izvadio noz i poceo da napada redom ljude, decko stane izmedju i ovaj ga izbode, posle su ga tukli pa se ovaj sam ubo u nogu kako bi napravio da su ga drugi boli. Pre toga je ista ekipa izlupala lokal pa su im gazde slali ljude da ih malo ubede da plate stetu posto od policije nema nista izgleda. Sve u svemu sad sigurno znamo da policija ne radi nista i da rade sa lopovima cim se ovi tako bahate. Da, zaboravio sam da kazem , ta ekipa rastura malo belo a nasa policija vec njih nekoliko je uhvaceno u istim radnjama p averov rade sa njima...

Jos jedna kradja, treca- cetvrta u poslednjih mesec dana. Policija naravno opet nista nije preduzela ali sad su poceli da govore kako znaju ko krade... opet 7 ovaca, kod coveka kod kog su vec jednom pokusali pa ih je policija uhvatila na delu ali nikom nista.
Inace sto se tice ubistva i prebijanja, lopovi su sad otvoreno poceli da prete mestanima, jedan decko izboden 5-6 puta nozem...
Na fejsbuku postavljaju statuse svi kako ce poceti da kolju redom ko im se suprostavi, slike nozeva... baraba na slobodi a decko jedva ziv ostao, usli njih 5 u kafic i jedan izvadio noz i poceo da napada redom ljude, decko stane izmedju i ovaj ga izbode, posle su ga tukli pa se ovaj sam ubo u nogu kako bi napravio da su ga drugi boli. Pre toga je ista ekipa izlupala lokal pa su im gazde slali ljude da ih malo ubede da plate stetu posto od policije nema nista izgleda. Sve u svemu sad sigurno znamo da policija ne radi nista i da rade sa lopovima cim se ovi tako bahate. Da, zaboravio sam da kazem , ta ekipa rastura malo belo a nasa policija vec njih nekoliko je uhvaceno u istim radnjama p averov rade sa njima...
Vama bi se isplatilo da angazujete neku ekipu za obezbedjenje kao sto je prosle godine organizovano u Lokvama. Mislim da je kolega @talianu pisao o tome.Ujedno i da ih momci iz obezbedjenja malo ubede da ohlade sa kradjama.

Samo duge cevi i ne boj se. Kada mu zasvira rafal iznad usiju drugi put ce debelo da se zapita da li da ide ili ne. Naisle budale na mekano pa im se moze...

Nazad
Vrh