Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Мени су из Кејса извукли 200л нафте. Имам бесне керове, али џаба изгледа да их керови или знају или су им нешто бацили, да ови поједу. Ово није први пут да ми нафту извлаче из резервоара. размишљао сам да ставим катанац преко чепа, али се бојим да ће из обести пробучити тај пластични резервоар, а шта сам онда урадио, јер је он скупљи од ове нафте у њему.

Страшно шта се дешава, они се не боје да уђу у двориште у опште. Нешто се размишљам да поставим камере и да платим обезбеђење. Наш пријатељ је тт урадио и нису му у задње 2 године ни јендом били у дворишту лопови. Ваљда се плаше да их ови не упецају...

То није први пут ове године да ми мазну гориво, претходно су летос извукли око 50 литара, јер је толко остало у њему.

Galicije ima neka opcija, to se stavlja najčešće na agregate za navodnjavanje koji ostaju u ataru celu sezonu. Koliko sam shvatio da li su neki senzori, ili gps, ne razumem se u tehniku, ali čim ti neko otvori rezervoar (ili pomeri agregat, ili padne pritisak na agregatu) taj sistem te alarmira, zove tebe i još 2 broja koja im dostaviš i javlja da se nešto dešava. Mislim da je koštalo oko 500 evra pre par godina, možda je sada jeftinije.

Мени су из Кејса извукли 200л нафте. Имам бесне керове, али џаба изгледа да их керови или знају или су им нешто бацили, да ови поједу. Ово није први пут да ми нафту извлаче из резервоара. размишљао сам да ставим катанац преко чепа, али се бојим да ће из обести пробучити тај пластични резервоар, а шта сам онда урадио, јер је он скупљи од ове нафте у њему.

Страшно шта се дешава, они се не боје да уђу у двориште у опште. Нешто се размишљам да поставим камере и да платим обезбеђење. Наш пријатељ је тт урадио и нису му у задње 2 године ни јендом били у дворишту лопови. Ваљда се плаше да их ови не упецају...

То није први пут ове године да ми мазну гориво, претходно су летос извукли око 50 литара, јер је толко остало у њему.

Pusti struju oko traktora, pa nek se hvataju....

Ma lepo uzmes el.pastira. Onaj uredjaj sto obezbedjujes krave da neidu dalje od te granice. Racvuces lepo po dvoristu na odredjenu visinu da ih psi nehvataju,i kad ih jednom drmne ne znam da li ce opet doci. A sklopku lepo obezbedis da ne mogu da je otkljucaju.

Meni jedne godine krali lubenice.Ja odem nocu i zakopam po putevima jedno deset letvi sa ekserima.Na kraju sta se desilo ja stao na letvu pa inekcije antibiotici i ostalo:haha:.

Pre 6 dana ukrali 6 sjagnjenih ovaca, pre dva dana ukrali jos 7 visoko sjagnjenih. Sutra navecer odmah otisli kod jednog decka na farmu on kad je cuo za ove kradje dotera ovce u kucu, zivi dve kuce od mene, odatle nisu mogli da mu ukradu, dobro ogradjeno. Ali su prvo bili na farmu pa kad su videli da nema ovaca oni zapale sve... ljudi ovo nije normalno, ja ako ih jos jednom sretnem negde a nema ljudi nekom ce da otpadne glava. Ovo je valjda 6. 7. spaljena kuca, farma u selu u poslednjih godinu dana i manje. O pljackama i da ne pricam.

IDF Davidovic

Davidoviću,Davidoviću ...

Vi trpite teror,ja stvarno ne razumem divljaštvo o kome pišeš.
Opremite se argumentima i krenite argumentovano kod Predsednika vlade Srbije.
Sramota je ćutati o teroru i tetorizmu koji se vama dešava

Morate se organizovati i nesto uraditi ocigledno je da lokalnu policiju ili bas briga ili su u dilu sa lopovima, preneti na visi nivo ministar policije,zastitnik gradjana.
Ja znam sta bih uradio bez razmisljanja da sam na vasem mestu ali necu da pisem o tome na internetu.Pozdrav

Sremac106 ja to bas planiram da uradim... Meni su zivot upropastili, vec godinama me kradu svi, cak i brat od strica je krao sa lopovima, njih desetinu krade, zna se sve, policija je uhvatila lopove vec nekoliko puta sa kamionom, uhvatili ih u dvoristu kod coveka... Cak je i policija zvala sa njihovog telefona kupca i prica taj normalno kako je tovario ovce i kao nemaju dokaza. Sad policija kaze tom nemoj da sklanjas ovce povatacemo ih.. on ih pita, pretprosli put mi 32 ovce sjagnjene ukrali, sad 7, ako ukradu jos ko ce to da plati ako ne uhvatite... ja sam se zaduzio strasno sve zbog njih, raskinuo veridbu sa devojkom, 5 godina veze, plasio sam se za njenu bezbednost...Rasulo totalno, svi prijatelji takozvani me napustili, samo sto sam se borio protiv lopova. meni je pun k vise svega drugari ako krenem redom ima da pobijem pola sela ali ozbiljno/ Ja sam sve probao , borio sam se , sad jedino svi, a ima nas preko 20 i to kod svakog u proseku 2 puta su krali stoku da se skupimo i za beograd ili sve televizije i u policiju zajedno, tacno je da policija radi sa njima, drugo nema.

Kolega skoci do BG-a raspitaj se koliko momci traze za ozbiljnu makljazu platis ako mozes, i nema kradje, neka na par njih promene licni opis i gotova stvar, na dilere huligane ni zace ne udaraju...., Lepo kaze NA osetili da mogu i kradu li kradu...

Nazad
Vrh