galicije83
Član
Мени су из Кејса извукли 200л нафте. Имам бесне керове, али џаба изгледа да их керови или знају или су им нешто бацили, да ови поједу. Ово није први пут да ми нафту извлаче из резервоара. размишљао сам да ставим катанац преко чепа, али се бојим да ће из обести пробучити тај пластични резервоар, а шта сам онда урадио, јер је он скупљи од ове нафте у њему.
Страшно шта се дешава, они се не боје да уђу у двориште у опште. Нешто се размишљам да поставим камере и да платим обезбеђење. Наш пријатељ је тт урадио и нису му у задње 2 године ни јендом били у дворишту лопови. Ваљда се плаше да их ови не упецају...
То није први пут ове године да ми мазну гориво, претходно су летос извукли око 50 литара, јер је толко остало у њему.
Страшно шта се дешава, они се не боје да уђу у двориште у опште. Нешто се размишљам да поставим камере и да платим обезбеђење. Наш пријатељ је тт урадио и нису му у задње 2 године ни јендом били у дворишту лопови. Ваљда се плаше да их ови не упецају...
То није први пут ове године да ми мазну гориво, претходно су летос извукли око 50 литара, јер је толко остало у њему.