A sta ja imam sto ce njegove zivotinje pocrkati kad ce i moje(ujakove)...
Jel ima neki otrov sto deluje npr 48h ili tako nesto ??
Jel ima neki otrov sto deluje npr 48h ili tako nesto ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mf625 je napisao(la):To moze biti resenje za bastu u blizini kuce! Ovi kradu DANJU!!! Bez srama i stida! A ako ga uhvatis kaze " nisam znao da je tvoja njiva"
chickenlover je napisao(la):Kad bi se neko dosetio da konstruise nekakve nagazne pistalice, kao poljski alarmi? Nije neizvodljivo.
slicno bilo i kod nas za uvredu castiGANGA je napisao(la):Ma nije to ništa meni iz cuga izvade 1000 kućica krompira, posle toga uhvatim ko mi je krao pucalo se ali ne u ljude već uvis a on posle jurnjave atarom zakoči i kolega njegov izađe sa dvocevkom na mene ali nije pucao jer sam se us... od straha pa u rikverc i pravo u miliciju. Tamo dam moje podatke a i njegove tablice kad ono poznajem dobro čoveka a i poznat u našoj opštini jer je bio vozač predsednika opštine. Stvar legla pošto se smatralo poljskom štetom mali iznos dinarski a nelež vraže on mene tužio za čast uvrede. Tako ti je danas možeš lako da naj.... što si uhvatio lopova na tvojoj njivi. Jedan od kolega službeni lica mi je rekao da u takvim slučajevima pucaj u životinju-konja, auto u motor onesposobi pa onda zovi da ga licu mesta legitimišu, ali šta ćemo kada se oružje nesme nositi van kuće?
savoris je napisao(la):ama govna samo treba rastjerati detonirajućim kapislama , osmicama takozvanim
na slici ovo desno
postaviti je na neku udaljenost da govnaru nemože nanijeti povrede i kada mu opali taj i slični neće više ni nagaziti blizu njive