Sika
Banned
bas tako...od koga bre da najebes...pustis lepo kuce ono ga iskasapi,posle mu ti jos malo dodas i nece se sigurno vratiti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sika je napisao(la):bas tako...od koga bre da najebes...pustis lepo kuce ono ga iskasapi,posle mu ti jos malo dodas i nece se sigurno vratiti..
Da i kada ode u miliciju i kod doktora sve skupi na gomilu i milicija te tuzi ne lopov nego milicija i lepo platis kaznu za nanesen bol i sudske troskove. Jedan moj prijatelj je tako prosao i dvaput je platio ostetu i sudske troskove. Lopovi su bre zasticeni ko Beli medved.Sika je napisao(la):bas tako...od koga bre da najebes...pustis lepo kuce ono ga iskasapi,posle mu ti jos malo dodas i nece se sigurno vratiti..
Ma kaki , otkud moje drvo, a i ako je doslo do njega mozda zalutalo nesto iz 2 svetskog rataDukanac je napisao(la):I kod nas je bilo slucaja sa barutom i metkovima (bas pre 7-8 meseci), uvrteli u trupac barut i kapisle a lopovi ukradu trupce pa u cumuranu. Odletela cumurana tri lepe materine...
Sika je napisao(la):@peto1
jel mislis da bi smeo posle da ide u miliciju..?? ne bih rekao...ako je on lud,ja sam jos ludji...
Tako sam i ja prosao 6 komada samo sto kera nisam ni video.Sika je napisao(la):mom komsiji pre 2-3 godine...pit pul zaklao ovna od 140kg i 8 ovaca...ovaj uzeo pusku ali ga omasio,i ker pobegao...i nikad nije saznao ciji je bio..