Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

E do k...a,cccc....

Poslednja izmena od urednika:
E j...m te zemljo Srbijo da posten covek od lopova nemoze da opstane em te pokradu em popale mislim i verujem da je doslo vreme da se imovina pocne krvlju braniti "pa kom opanci,a kom obojci" ovo je preslo sve granice normalnoga!

Pomoć članu idf Davidović

Ako ti ide neko sa kamionom u Srem moze doci do mene imam oko 150 bala sojine slame (to mi ostalo od lozenja,detelinu ne sejem nazalost)

Steta kolega skroz. Izgorelo je sve... Sreca pa si uspeo da spases stoku. Slicna situacija kao i sa kolegom Dobrodol. Ostali ste skoro bez icega...Kakva je situacija sa hranom?
Sad jedino preostaje da uzmes pistolj i jos par stocara koji su pokradeni pa da malo obidjete lopove. Uhvatiti ih same i nespremne pa metak u koleno sa fantomkom na glavi.

Nikako te metode! Još treba da odgovarate kao za poštenog čoveka. Kasnije da ostane pečat i vama i vašoj porodici zbog makarkoga!

Užas živi, za ovo nemam reči šta uraditi tim ljudima. Em nije dosta što kradu, em i ovakve stvari, ja stvarno ne znam šta bi im uradio, al mislim da za to ne postoji pojam još. Inače često sam u tom kraju, dosta ljudi žive od trange frange, besposlenih vazda srećem, došlo je zadnje vreme... Neka se kolega javi da vidimo šta mu je najneophodnije.

Danas nam je pomogao jedan decko koji ima bagere, firme... Dosao je njegov radnik sa utovarivacem i ocistio plac gde sam premestio ovce. Doslo je i nekloiko ljudi iz sela koje sam ja pomagao dosta puta. Danas smo ja i majstor rakovicu rasturili celu, videce da li moze motor da se popravi pa ce napraviti spisak. uzeli smo kucu ali da je uplatimo u 3 rate, 5 ooo smo dali, majka je podigla kredit 3000e i ovo smo imali, do kraja godine moramo jos 5 da damo i posle do maja jos 2 .... i ovo nas sad snadje ljudi moji... neko nam radi o glavi vec godinama... bagra se nakotila, policija mi danas prica kako sve znaju ko radi to...

Uvek je kolega imalo loših i dobrih ljudi, Bogu hvala da ovih drugih ima mnogo više. Tebi su loši ljudi više puta naudili pa konkretno i u ovom slučaju, ali i dobri su vidiš tu, već u tvom okruženju i uz njihovu pomoć i svoje zalaganje uspećeš da prebrodiš trenutno tešku situaciju i kako tako nastaviš dalje, jer život je borba.
Ova će tema kao i nova koja je otvorena " Pomoć članu idf Davidović ", nadam se takođe doprineti, kako bi se što više saznalo o tome i da se tvoja životna borba pospeši i potpomogne.

Vidim da se neki od kolega već javljaju sa konkretnom vrstom pomoći i to je za svaku pohvalu.

Moje mišljenje je, da bi ti trebao sve svoje snage usredsrediti na lične poslove, odnosno ogromne obaveze koje te očekuju. Policiji i drugim državnim organima ostavi da rade svoj deo posla, što manje ih javno spominji, ne dozvoli sebi da eventualno dodatno pogoršaš situaciju u kojoj se već nalaziš. Naravno, ništa od toga što se dogodilo ne zaboravi i svoju pravdu traži redovnim, mirnim, mudrim i pravnim putem. Koliko ćeš u tome uspeti ni sam nisam siguran ali eto, nadam se da hoćeš ... Lično ti želim sreću i mnogo uspeha ...

Obilazio sam danas njive da vidim kako niče usev, i zatekao sam ovo u komšijskoj njivi:

Javio sam odmah drugaru koji radi u Elektrovojvodini, i kaže da znaju za to. Kaže da su lopovi krali provodnike sa dalekovoda (taj nije u funkciji odavno, i neki provodnici su odavno visili sa njega), i u tom natezanju su srušili ceo stub. Pored tog srušenog ima još nekoliko prelomljenih stubova. Stub koji je u mojoj njivi nije pao, ali je još jesenas otkopan kako bi se ukrao bakar iz uzemljenja i niko nije reagovao pa je i dalje otkopan. Pisao sam jesenas da su zbog krađe provodnika iz uzemljenja otkopani i svi stubovi dalekovoda pored ovog, i pošto je taj dalekovod u funkciji morali su da ga saniraju.Tad je to otezano par meseci pa su radili tek nakon što je većina uzorala (proletos sam se polomio dok nisam poravnao jendeke od tragova), tako da i sad ne očekujem da se ova bandera brzo ukloni iz njive...

Strašno što si neki dozvole da urade!
Pogledao sam i ovaj snimak http://tinypic.com/player.php?v=dmqqrl&s=8.

Ne želim ništa loše reći, ali najupečatljivije je to kad kaže u prilogu da policija kao nema goriva da ih juri i da još nisu nikoga za toliko krađa uhvatili.
Po meni i policija to jest netko ili više njih iz policije također ima prsta u tome. Jer ovakvo ponašanje vlasti da ništa se ne uradi je nedopustivo!

Hvala clanu đađo74!
nju-viliđ - jednom su bili kod mene i u jaslama se vide tragovi obuce, perfektno. ja im kazem slikajte to, to je dokaz. oni kazu nemamo aparat, docicemo sutra. naravno nisu ni bili

Nazad
Vrh