IDF Davidovic
Član
Verovatno policija radi zajedno sa lopovima. Meni su dva policajca dosla kuci i rekli ko je uhapsen, kada sam to prijavio nacelniku stanice, ko da im je neko jezik odsekao, verovatno je zataskano to... hteli su na sudu da svedoce ali verovatno im je pripreceno otkazom, ko zna... a jedan od lopova ih je otkucao sve ko je krao ali policija ne preduzima nista u tome je problem. cak su ih i uhvatili da su krali i nikom nista, negde neko jako koci. a znam da ta dva policajca znaju sve zato sto je jedan od lopova kod komsije, sa snimka kojim su ukrali 32 ovce, prepoznao ovna kojeg je kupio dan pre kradje.
a taj isto ima ovce sto krade, ovaj je pricao sa njim i rekao mu za ovna a ovan je od njegovog druga. i on mu rekao uzeo sam ovna, misleci da ga je kupio a ovaj je mislio da je pozajmio i kad su krali ovce on prepozna tog ovna i izbace ga, od 32 ovce i 3 jagnjeta i ovna samo ovna izbace. i to mi sve policajac isprica. a ko je drugi mogao da zna za tog ovna i kako policija moze to da zna??? sutradan je ovaj komsija nasao ovna nedaleko od kuce. cak su uhvatili i kamion koji je tovario, znaju da je oterano sve u vrsac u mesaru srpko... sad sto se to krije i kazu da nemaju dokaza jedino sto radi neko iz policije sa njima
a taj isto ima ovce sto krade, ovaj je pricao sa njim i rekao mu za ovna a ovan je od njegovog druga. i on mu rekao uzeo sam ovna, misleci da ga je kupio a ovaj je mislio da je pozajmio i kad su krali ovce on prepozna tog ovna i izbace ga, od 32 ovce i 3 jagnjeta i ovna samo ovna izbace. i to mi sve policajac isprica. a ko je drugi mogao da zna za tog ovna i kako policija moze to da zna??? sutradan je ovaj komsija nasao ovna nedaleko od kuce. cak su uhvatili i kamion koji je tovario, znaju da je oterano sve u vrsac u mesaru srpko... sad sto se to krije i kazu da nemaju dokaza jedino sto radi neko iz policije sa njima