danger
Član
@ Tesla,koliko kosta ona skalamerija sto si okacio i gde ima....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamera mora da ima napajanje, evo jedne kombinacije koja košta 3300.dinGledam neku kameru koju bih postavio u kotlarnicu, a spojio sa tv-om na antenski ulaz, cisto da ponekad podlegam . Da li sve te kamere moraju da budu ukljucene u struju(posto samo takve i nalazim), ili postoji neka koja bi mogla da "radi" samo na antenski kabal?
Našao sam samo na jednom mestu, na Najlonu u NS ispod one hale, a cena je bila oko 2000 din.@ Tesla,koliko kosta ona skalamerija sto si okacio i gde ima....
Ja imam ustali kameru koja je od kuce udaljena preko 50m i nema nikakvih smetnji,kabal je iz tri dela po 25m.....Videcu od nedelje sta mogu da nadjem, posto kod tv-a ima struje nece biti problema, tu cu ujedno i da le ukljucujem, da neradi kad ne treba.
Nego, da li se nesto gubi kvalitet rada kamere, ako je taj cinc kabal dugacak npr 8-10m?