Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Postoji infracrveni alarm sa pozivacem HS60, reaguje i aktivira telefonski poziv na prisustvo lica u zoni pokrivenosti, kosta svega 5000 dinara oko 40 evra... Pored kamera i taj uredjaj, a ako pored kamera krenu u kradju onda spremis pare kupis ovaj uredjaj i pistolj sa 14 metaka pistolj je oko 300 evra metak 40 dinara komad... PRigusivac nemam pojma koliko je... Ili mozes da zoves policiju i kazes nepoznati ljudi sa eksplozivom oko sebe tumaraju selom, ili neku pompejnu pricu, ova se uklapa ako su puniji,i eto policije za tren oka da uhvati na delu kradljivce sa sve fantomkama, ali ali ali nemoj da se iznenadis ako vidis poznata lica, jer uvek te krade onaj koji ti zna gde si sta radis i koliko si jak....

E sad i ti,ne bi možda želeo da ti odmah i uhapsi lopove.
Ма хапшење је најгора варијанта. Може то много боље да се искористи (нпр. тај по страначкој линији постане неко мудо а ти га имаш на снимку...). Иначе сам пре 5-6 год. имао прилике да испробам надзорни сисем у једној нашој култуној установи и био сам одушевљен како то функционише. Хардвер је био за оно време одличан али најскупљи део систем је био изузетан софтвер. Рачунам, технологија напредује, цене падају кад оно нема то код нас, мора да се увезе по поруџбини.

- - - - - - - - - -

Bolje da spregne neku sačmaricu ili manji mitraljez. M86 je zgodan za takav eksperiment. :)
Па јел' онај твој спрегнуо бомбу да сачува свиње па грешком настрадала баба из комшилука.

- - - - - - - - - -

Postoji infracrveni alarm........... ali nemoj da se iznenadis ako vidis poznata lica,
ИЦ није поуздан. Одавно је боља варијанта да софтвер препозна покрет. Наравно да се очекују позната лица; у томе и јесте драж.

У смислу земљак, ако ти је тачна локација. Било пре месец дана у штампи.

- - - - - - - - - -

Softver se lako hakuje i puk vojske ce proci a da nista ne primeti...:osmeh:
Па није то иранска нуклеарна електрана па да је хакују преко нета (у ствари био је у питању флеш).

E moj druze meni je jedan iz sela iz zezanja da me pod*ebava misleci da sam glup, hakovao facebook, kad sam mu rekao da cu nocu kroz njegov otvoren prozor da udjem i ga zakoljem, vise nije, jos se izvinjavao, a znam da drzi preko leta otvoren prozor, izgubio se skroz.... Ja govorim iz iskustva da je bolje od softwera, a ko hoce neka proba, nase je da pomognemo kolegama i iznesemo predloge, a kolege neka biraju sta im je lakse i novcano pristupacnije...

Jel vi to mislite na M84, (tu je i dalje ŠARAC M53 neprikosnoven), samo pustite "buvu" u selu da ga posedujete, i nemate problema sa lopovima, ima da vas zaobilaze u široookom luku, nekih kilometar i po, možda i više :haha:

Manite se oružja seoski google je najefikasniji samo za pogrešnu oblast
http://
Malo šale naravno i mene muči ista muka jer su i meni pre mesec dana napravili harakiri u dvorištu pa sad gledam kako da ubacim koju kameru i alarm jer smatram da bez toga nema načina da se odbraniš

Koliko se krecu infra-crvene kamere solidnog kvaliteta. Ovo sto se reklamira ima veoma jaku cenu.

Fizicki uvek spreman, ali psihicki nisam niti cu, jer kad cujem rec lopov uh, seckao bih ih na froncle!!!

North Army jel su pasate b6 kljuceve iz kuce uzimali ili kompjuterom razjebu sve ,a zeder mehanicki cekic busilica ?

Ovo sto su krali su iz dvorista gde su ljudi ostavljali aute sa kljucevima ili ih ponesu u kucu,pa ih lopovi nadju u kuci. Na taj fazon su ih krali.

Prošle noći su ukrali Insigniju čoveku iz sela na isti način.Ušli u kuću,pronašli ključeve i odvezli.Auto su pronašli ne dugo nakon krađe ali uništen u drugom selu.Lopovi su se zakucali u metalnu banderu verovatno usled ne prilagođene brzine.

Jel vi to mislite na M84, (tu je i dalje ŠARAC M53 neprikosnoven), samo pustite "buvu" u selu da ga posedujete, i nemate problema sa lopovima, ima da vas zaobilaze u široookom luku, nekih kilometar i po, možda i više :haha:
Kod nas svaka kuća ima po arsenal a tako imaju i lopovi pa ovo ne pije vode.Po meni treba kao sa jastrebom da ne nose piliće,ubiti jednog pa za noge na stožinu.Nek se suši i leluja na vjetru a drugi neće doći.

Nazad
Vrh