talianu
Član
Poznat mi je pas zato me i zanima,imam ja trenutno 4 iz iste odgajivačnice. Hoću ova dva mala da da vodim na dresuru zato me i zanima GROM.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cekali su ih ali ih nema u nas atar,danas ce da odu kod njih kuci ovaj sto sedi na autu i ovaj u maskirne pantalone da im objasne da u nas atar ne ulaze vise.@ ddragan Jel ste Campine uhvatili?
A koliko naplacuju svoje usluge? Ako nije poslovna tajna!
Nije tajna cena je 5000e mesecno.E sad nas atar je(tj u vlasnistvu imamo) 13000ha a pod kukuruzom imamo preko 5000ha,tako da mislim da je cena i vise nego povoljna.A koliko naplacuju svoje usluge? Ako nije poslovna tajna!
E blago vama u Srbiji,pa je još uvijek aktuelno švalerisanje po poljskim puteljcima.....kod nas toga više nema.Zakon nam zabranio.Kod nas,ako te policija ulovi na polju ili u šumi u takvim radnjama,za seks je kazna pet tisuća kuna.Jedno sedamsto eura.Ali se možeš izvuči da platiš manje.Kad vidiš da dolaze policajci počneš partnericu da biješ,da je ćuškaš,za premlačivanje je kazna tri tisuće kuna.