Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Ljudi opet ponavaljam kradju vrse ljudi ili bar organizaciju vrse oni koji znaju tacno gde se sta nalazi u kuci, sve ostalo je LAz!
Nemogu ja da znam sta se nalazi u kuci naprimer kolege MAtica ili North ArmY kada nikad zalazio u taj kraj nisam! Kradu vas oni koji vam korak znaju... Ili ako ste u nekoj tajnoj organizaciji pa tajne sluzbe trose milione da bih vas pokrale.

Код нас синоћ направили дар-мар у селу (Голубинци). Наводно опљачкали мењачницу, две апотеке, пољоапотеку, продавнице.. и много још чега. Верујем да их опет неће ухватити.

Jel to ono selo sto ima 2500 hiljada stanovnika bese pre nekoliko godina na vestima kao dobrostojece??? Ili sam pogresio???

Има око 4-5 хиљада становника. Добростојеће, хм, може бити.

MA hvalili i kraj i ljude da su dobri slozni itd, sve pohvale, nego bas me cudi kako niko nije cuo lopove??:sta:

Ма јес све пуца од слоге.:osmeh: Него.. сад ће напади на пушнице. Сезона је почела.::000::

Пси, камере, катанци.. А какав нам је закон још и лопову мораш слатко да понудиш кад ти уђе у двориште. Е да нам је амерички закон.. знало би се.

Meni ukradose izmedju 9.i10.decembra iz radionice co2 ESAB origo mag C2oo,Varstroj1705,Husqvarnu340 i jos rucnog alata.Policiji sam priavio kradju a oni kazu ne vrse uvidjaj na pomocnim objektima.Ja odem kod njih i dam broj kombija koji je zapisala komsinica i nikom nista.Zatim sam nekoliko noci dezurao i dobio upalu desnog plucnog krila i sada lezim.Mislim da je alat otisao prema Sapcu.Dajem 500e ko mi nadje alat, isto sam rekao i inspektoru a spreman sam i da otkupim svoj alat.Neznam gde zavrsava sav taj alat,obilazim pijace i vasare i nista, na oglasu nista i nemam ideju nikakvu.Ako neko nesto zna nek se javi diskrecija i novac sigurni. Moj broj 064 pozdrav i srecna vam Nova.

Poslednja izmena od urednika:
Ne uvodite nikoga u radionice, ne pokazujte sta imate, automtski ce se smanjiti kazna... Ili ako vec pokazujete sta imate nemojte govoriti gde drzite... Ljudi jesmo ali ima dosta zavisnih...

Rekao bih da je preko 90% krađa po domaćinstvima-kućama odrađeno tako što je lopov, ili njegov dojavljivač već prethodno bio tamo, i unapred već znao šta ima i gde se to nalazi, kao i dali je neko prodao nešto pa ima para.
Zato pazite kome se hvalite i koga vodite da mu pokažete, šta posedujete, jer ima ljudi na koje nebiste ni pomislili da su baš oni TI koji će vas ojaditi.

Ma u svakom selu ,ulici imas nekog ko se sa takvima povezao i otkucava toj grupi koja krade. za mnoge slucajeve su i mupovci upleteni i dele pazar. ja se vec plasim sta cu zateci kad se vratim jer vec su mi 2puta obijali radionicu dok sam odsutan. u isto vreme su i coveku iz susednog sela obili i mnogo vise odneli alata i delova oko 10000eur. prijavi policiji kad oni posle toga par dana ponovo obiju i pokupe sve cak i burad sa naftom i svo gvozdje koje su nasli. dok se zakon nebude promenuo na milost i nemilost smo po pitanju lopova. Svezane ruke kako god okrenes. ako gledas neznas sta ces, ako intervenises onda odgovaras zakonski. Jebes lopovsku drzavu i zakon takav

Koliko vidim bilo koju meru da primenis, nadrljao si.... Sto opet dovodi do zakljucka, cuti i moli boga da te lopovi ne diraju, jer ako bilo sta uradis protiv njih kostace te vise nego to sto su ukrali... Ako uzvratis, izlazi odmah policija i inspekcija, ako cutis oni nastavljaju dalje... JEdino resenje je da ne dozvolite nikome da vam zna raspored u dvoristu, tipa: IZvini komsija, ali nemoj da mi zalazis u supu, podrum itd, bices prostak sebican, ali neces biti pokraden... Onaj ko ne zna sta imas i gde imas ne moze da te krade... Ako ogradis strujom plac, i sve po propisu postavis, a lopov se uhvati za ogradu nastrada od struje najmanje dva meseca policija ima da ti stoji iznad glave, iako nisi kriv... Znaci obrni okreni najbolje je da molis boga da te lopovi zaobidju ili da ti je tata predsednik tj politikurolog, onda mozes biti miran!

Meni su oko 3 decembra iz radionice ukrali 3 motorne testere.
Stihl 029 super
MC culoh mac 842 i
Steel kineska testera.
Bila policija slikali, dao im brojeve od testera ako nadju da znaju da su moje.
Rekli mi idi 15 u S. Palanku i subotom u Bubanj potok tu cu da ih nadjem.
Jos nema informacija nikakvih.

Drugari, kakvo je stanje kod vas? U nasem selu je pocela otimacina, razbojnistvo.
Kradu se, ovce, svinje, po kucama se upada ljudima po sobama, preskacu ljude preko kreveta.
Kad ih prekines u kradji oni dolaze i pale, u mesec dana dvoje upalili, sve izgorelo ljudima...
Policija ne preduzima nista, ovo je toliko eskaliralo da to nije normalno. Ovako nije bilo ni za vreme sankcija.

Drugari, kakvo je stanje kod vas? U nasem selu je pocela otimacina, razbojnistvo.
Kradu se, ovce, svinje, po kucama se upada ljudima po sobama, preskacu ljude preko kreveta.
Kad ih prekines u kradji oni dolaze i pale, u mesec dana dvoje upalili, sve izgorelo ljudima...
Policija ne preduzima nista, ovo je toliko eskaliralo da to nije normalno. Ovako nije bilo ni za vreme sankcija.
Kod nas isto .Ja sam licno 5 puta pljackan za 10 g.

Ove (prosle) jeseni se krao kukuruz sa njiva. Mnogim ljudim obrali po nekoliko vrsta od pocetka do kraja, sto ce se nastaviti jer u polju ima dosta neobranih njiva.
Protiv ovih lopova sto radu po kucama jedini lek je 2 Rotvajlera ili slicni krvolocni psi ili ako ih primetis, opalis iz puske ili pistolja u vazduh, ima da se razbeze ko zecevi. Kod nas se zna ko voli da ukrade i ako ti nesto nestane, otprilike znas gde je.
Pricao mi vozac sto mi je soju vozio da su im nekoliko puta na placu praznili rezervoare na kamionima i masinama, a kako je kamera lepo sve snimila, policija nadje lopova. On ladno kaze kako je gorivo prodao, para nema i nek ga vode u zatvor.

Ma kod mene 5. put ukrali ovce septembra... kod mene 18, kod komsije 32. policija kaze dodjite za nedelju dana u sup da prijavite. posle saznam od dva policajca da su nam ovce poklane 3. dan od prijave a ovi su cekali 5 dana. kad sam pitao da li je to istina, kazu mi u sup neznamo mi nista, nemamo predstavu ko krade. posle mi ti isti daju imena ko je krao i da su privedeni pa pusteni. sve ukupno su mi ukrali preko 60 ovaca i kod komsije 40...

Nazad
Vrh