Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

ma kod mene 5. put ukrali ovce septembra... kod mene 18, kod komsije 32. policija kaze dodjite za nedelju dana u sup da prijavite. posle saznam od dva policajca da su nam ovce poklane 3. dan od prijave a ovi su cekali 5 dana. kad sam pitao da li je to istina, kazu mi u sup neznamo mi nista, nemamo predstavu ko krade. posle mi ti isti daju imena ko je krao i da su privedeni pa pusteni. sve ukupno su mi ukrali preko 60 ovaca i kod komsije 40...
Pozovete novinara,pa mu to sve ispricate.On ima dobru pricu,a moze vam biti od velike koristi.Ocigledno da je nesto organizovano.Uslov je samo da se ne bojite za sopstvenu bezbednost.Al u svakom slucaju treba lesinarima stati na put.

On ladno kaze kako je gorivo prodao, para nema i nek ga vode u zatvor.
Требало би их едуковати у смислу ако већ ризикују затвор да иду да краду где има више (нпр. Дедиње) или у иностранство (тамо су затворски услови бољи а ако их не ухвате онда дођу кући као "бизнисмени").
"Није лопов који краде него кога ухвате".

Pozovete novinara,pa mu to sve ispricate.On ima dobru pricu
То одавно није вест а новинар би био у ризику да добије отказ. Тај ће ризик прихватити ако му платиш да то објави.

Poslednja izmena od urednika:
Ovo je moj alarm samo rijeci hvale za njega sila od psa tezak 75 kg od kada ga imam ni postar mi vise ne ulazi u avliju.
Na snimku ima 7 mjeseci sada ima oko dvije godine.
Rasa Kavkaski ovcar.

KFxqtD1.jpg

Pojede lopova kada ga uhvati :D :D zezam :D
Ma ne jede toliko meso mu rijetko dajem jede ostatke iz kuce masnoce itd
Za svoju velicinu jako malo jede.
Savjetujem svima koji imaju malo vece dvoriste par ovakvih da nabave i da ih sami odgoje.

S obzirom da se bavim psima, toplo vam savetujem da ako nemate jako dobro ogradjeno dvoriste i ako ste neiskusan vlasnik ne nabavljate nikakvog psa koji moze biti potencijalna opasnost po ljude. Nasi su zakoni na zalost takvi da cete vise para dati na advokate i odsetu lopovu nego sto bi vam on napravio kroz kradju.

Ja sam vise za kamere! Onda polako mic po mic mogu da uzvratim nakon nekoliko godina kada pocinioc zaboravio gde je sta je uradio i kome naravno!!! Psi zahtevaju paznju, kamere ne primetne, a onda masti na volju radis sta zelis, a da gospodin x o tome nema pojma...

Nije mi jasno zašto imena lopova,prestupnika i njima sličnih obavezno pišu inicijalima.Lepo napišeš ime i prezime da ljudi jasno mogu da vide ko je u pitanju.Da se zna ako sutra kod nekoga drugog banu postoji verovatnoća da je nekome možda lopov i prvi komšija a moguće je da se desi da se inicijali poklapaju opet sa nečijim ko nema nikakve veze sa time.

Nije mi jasno zašto imena lopova,prestupnika i njima sličnih obavezno pišu inicijalima.Lepo napišeš ime i prezime da ljudi jasno mogu da vide ko je u pitanju.Da se zna ako sutra kod nekoga drugog banu postoji verovatnoća da je nekome možda lopov i prvi komšija a moguće je da se desi da se inicijali poklapaju opet sa nečijim ko nema nikakve veze sa time.

Ni meni nije jasno!!!!!! Pa stite lopove!!! MA napisi ti njemu puno ime i prezime pa i ime oca i majke!!!!!!

Jeste ali video si i sam u većini afera koje se dešavaju počinioci i njihovi saradnici uglavnom imaju inicijale.

Ovo je moj alarm samo rijeci hvale za njega sila od psa tezak 75 kg od kada ga imam ni postar mi vise ne ulazi u avliju.
Na snimku ima 7 mjeseci sada ima oko dvije godine.
Rasa Kavkaski ovcar.

Odavno se kanim da uzmem ovako nesto ali me strah da se ne bi pustio pa napao nekoga to bi bilo opasno stvarno jer nema tog ko ne bi poceo da bezi od njega a on bi jedva docekao da ga potera, koliko sam pasa dosad izmenio i nijedan nece da laje na nepoznatog, sta je jbm li ga, sad imam nemackog ovcara 16 meseci samo na pse i macke laje, na ljude nikako.

Kako psa odgajas takav ce i biti ako ga kao malog djeca maze i vozikaju tamo vamo nece biti od njega nekog cuvara.
Kupis stene od 2 mjeseca i zatvoris ga negdje u supu ili gdje vec imas da mu niko ne prilazi osim tvoje porodice.
Poslije toga on prepoznaje samo porodicu i uz jos malo truda postane odlican cuvar.
Sto se tice psa na lancu i ja sam imao problema sa prekidanjem kaiša cupanjem halki prekidanjem armatura itd.
Vazno je da se redovno pusta pas i da mu se redovno mijenja ogrlica - kaiš ja svom mijenjam svakih 20 dana.

http://www.pik.ba/artikal/14935266/kavkaski-ovcar/

Ma ja ovog nisam uzeo kao malog već pre nekoliko meseci i platio ga 80e stvarno pravi Nemacku ovčar ali od čuvara nista

Ja sam vise za kamere! Onda polako mic po mic mogu da uzvratim nakon nekoliko godina kada pocinioc zaboravio gde je sta je uradio i kome naravno!!! Psi zahtevaju paznju, kamere ne primetne, a onda masti na volju radis sta zelis, a da gospodin x o tome nema pojma...
Имају ли какве камере што снимају и ноћу, да снимају само кад примете покрете.. или кад примете покрет да укључе неприметни аларм у кући. Да нешто није прескупо.

Nazad
Vrh