Сеоске страже!Policija ne preduzima nista, ovo je toliko eskaliralo da to nije normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сеоске страже!Policija ne preduzima nista, ovo je toliko eskaliralo da to nije normalno.
Pozovete novinara,pa mu to sve ispricate.On ima dobru pricu,a moze vam biti od velike koristi.Ocigledno da je nesto organizovano.Uslov je samo da se ne bojite za sopstvenu bezbednost.Al u svakom slucaju treba lesinarima stati na put.ma kod mene 5. put ukrali ovce septembra... kod mene 18, kod komsije 32. policija kaze dodjite za nedelju dana u sup da prijavite. posle saznam od dva policajca da su nam ovce poklane 3. dan od prijave a ovi su cekali 5 dana. kad sam pitao da li je to istina, kazu mi u sup neznamo mi nista, nemamo predstavu ko krade. posle mi ti isti daju imena ko je krao i da su privedeni pa pusteni. sve ukupno su mi ukrali preko 60 ovaca i kod komsije 40...
Требало би их едуковати у смислу ако већ ризикују затвор да иду да краду где има више (нпр. Дедиње) или у иностранство (тамо су затворски услови бољи а ако их не ухвате онда дођу кући као "бизнисмени").On ladno kaze kako je gorivo prodao, para nema i nek ga vode u zatvor.
То одавно није вест а новинар би био у ризику да добије отказ. Тај ће ризик прихватити ако му платиш да то објави.Pozovete novinara,pa mu to sve ispricate.On ima dobru pricu
Nije mi jasno zašto imena lopova,prestupnika i njima sličnih obavezno pišu inicijalima.Lepo napišeš ime i prezime da ljudi jasno mogu da vide ko je u pitanju.Da se zna ako sutra kod nekoga drugog banu postoji verovatnoća da je nekome možda lopov i prvi komšija a moguće je da se desi da se inicijali poklapaju opet sa nečijim ko nema nikakve veze sa time.
Odavno se kanim da uzmem ovako nesto ali me strah da se ne bi pustio pa napao nekoga to bi bilo opasno stvarno jer nema tog ko ne bi poceo da bezi od njega a on bi jedva docekao da ga potera, koliko sam pasa dosad izmenio i nijedan nece da laje na nepoznatog, sta je jbm li ga, sad imam nemackog ovcara 16 meseci samo na pse i macke laje, na ljude nikako.Ovo je moj alarm samo rijeci hvale za njega sila od psa tezak 75 kg od kada ga imam ni postar mi vise ne ulazi u avliju.
Na snimku ima 7 mjeseci sada ima oko dvije godine.
Rasa Kavkaski ovcar.
Имају ли какве камере што снимају и ноћу, да снимају само кад примете покрете.. или кад примете покрет да укључе неприметни аларм у кући. Да нешто није прескупо.Ja sam vise za kamere! Onda polako mic po mic mogu da uzvratim nakon nekoliko godina kada pocinioc zaboravio gde je sta je uradio i kome naravno!!! Psi zahtevaju paznju, kamere ne primetne, a onda masti na volju radis sta zelis, a da gospodin x o tome nema pojma...