Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Пре неку вече другару украли дуван тону и по можда и нешто мање, вредност пар хиљада евра. Месечина, ноћ, акција.. Није први пут у селу да се то дешава.

Pre neki dan, dok smo radili vršaj kukuruza u susednom selu neko mi je ušao u radionicu i odneo motornu testeru Stihl MS 180. Sigurno neko koga znam i ko zna jer je radionica bila zaključana a lopov je ušao na sporedni ulaz koji se ne zaključava. Odneo je samo testeru i ključ za nju, iako su pored bile i bušilice, brusilica, aparat za varenje...

Šteta za motorku, dobro je služila i lepo smo se družili...

E druze bas mi je zao!!!!!!!!! Da nadjes tu lopovcinu pa da ga oderes od batina!!!!!!!!!!!!

ddragan;918167[IMG je napisao(la):
http://www.dodaj.rs/f/1Y/p7/2N5jVVc1/img201410021100301.jpg[/IMG]
img201410021102401.jpg
Ekipa danas zavrsila cuvanje atara vise nego uspesno.Krajnji rezultat je samo jedna kradja kukuruza i coveku je nadoknadjena steta od oko 500kg kukuruza.

Nocas su drugu u Despotovu ukrali 2 auta,tuga.
Drugari,nocas su mi lopovi ukrali ,,OPEL INSIGNIU,crne boje,reg oznaka BP020CB, tako da ako neko vidi automobil,nek me kontaktira... Nestao je i Golf 5 takodje crne boje reg oznaka BP016OC...Takodje ako ga uocite javite,hvala unapred.....

Tamo je isto u Ravnom,Zmajevu...u proteklih mesec dana nestalo 11 novijih auta,uglavnom Pasat 6,ali su kasnije nadjeni svi zajedno u Temerinu na nekom slepom parkingu i uredno vraceni.

Ma sve bih ja to uza zid i zna se... Ej molim te da se toliko osile da udju u dvoriste i ukradu kola??? Aj motiku, kokosku, to i razumem za sekund zgrabi i ode, al kola????

Nadam se da će Sekeruš brzo pronaći svoja kola i da nisu daleko otputovala.
Ако су опасне макине већина заврши на Косову и то у року неколико сати и све у сарадњи наших и њихових. Све то глатко иде и уиграно.

Gde ih je držao parkirane kad su mu dva vozila uspeli ukrasti?
Drzao ih u dvoristu uredno zatvorenom,kamere na kuci i ostalo... A oni usli u dvoriste,otvorili kapiju,prvo izgurali golfa,pa insigniju(tu su se mucili 20ak min jer nisu znali da spuste rucnu kocnicu) pa im je jos jedan sa strane prisao u pomoc. Na kameri se vide 3 kako rade radnju. Cak su i kapiju zatvorili za sobom.

Nasem clanu Ivan 83 su na isti takav nacin pre 3 godine ukrali BMW-a 320.Usli u dvoriste izgurali ga i otisli.Cak kad su poustajali ujutru nisu odma skontali sta se desilo,Ivan je mislio cale otiso negde sa autom,a cale mislio da je Ivan negde otisao.Auto vise nikad nije pronadjen.

Баш сам синоћ гледао по нету да нађем камеру за надзор која се укључује на покрет (због штедње батерија) и у њу се убаци картица па ти шаље снимак на мобилни (а и снима на сопствену меморију). Само морао би да купим две, да буду окренуте једна према другој да би се међусобно чувале, иначе могу и камеру да мазну. Само сам поставио високе захтеве (фејс детект, ауто зум, ауто фокус, ауто ирис, аутдор од -30 до +60º, по могућству с' мотором да отпрати лице, више нивоа подешавања осетљивости и зона покривања, напајање акумулаторско са пуњењем из соларних панела) пе не могу да нађем код наших трговаца.

Drva

206hm6s.jpg
Mislio sam da postavim u zabavu .al ovde je bolje.posto ima toliko telefonski prevara,

Баш сам синоћ гледао по нету да нађем камеру за надзор која се укључује на покрет (због штедње батерија) и у њу се убаци картица па ти шаље снимак на мобилни (а и снима на сопствену меморију). Само морао би да купим две, да буду окренуте једна према другој да би се међусобно чувале, иначе могу и камеру да мазну. Само сам поставио високе захтеве (фејс детект, ауто зум, ауто фокус, ауто ирис, аутдор од -30 до +60º, по могућству с' мотором да отпрати лице, више нивоа подешавања осетљивости и зона покривања, напајање акумулаторско са пуњењем из соларних панела) пе не могу да нађем код наших трговаца.

E sad i ti,ne bi možda želeo da ti odmah i uhapsi lopove............:ppozdrav:

Nazad
Vrh